26 aprilie 2016 Comentarii 0

Criteriile care contează pentru viitorii proprietari de apartamente

Criteriile care contează pentru viitorii proprietari de apartamente

Cumpărătorii de apartamente din segmentul rezidențial mediu și mediu-plus preferă locuințele de trei camere, situate în zone liniștite, în apropierea unui parc și cu acces la metrou, conform unui studiu realizat de HomeFinders.

Cele mai importante criterii

60% din cumpărătorii incluși în studiu au fost interesați exclusiv de zone cu acces la metrou. Un alt criteriu obligatoriu este cel legat de suprafață. Cumpărătorii au suprafețe utile minime foarte bine stabilite și nu fac rabat decât pentru 1-4 metri pătrați în minus.

”Setarea criteriilor de achiziție în conformitate cu nevoile reale ale cumpărătorilor, dar și cu realitatea pieței reduce cu mult timpul de căutare a unei locuințe și ajustează așteptările”, a declarat Daniela Barbu, reprezentant HomeFinders.

Aceste criterii obligatorii legate de zonă, accesul la metrou și suprafață utilă sunt cele mai importante pentru cumpărători, motiv pentru care ei și le respectă. Pe lângă criteriile obligatorii însă, au intervenit și alți factori care au influențat decizia de achiziție.

Factori care influențează decizia de achiziție

Zonele liniștite atrag cumpărătorii. Deși doar 23,5% din cumpărători au specificat la începutul procesului de căutare că își doresc un apartament într-o zonă liniștită, 67% au ales acest tip de zonă.

Existența unui parc în apropierea imobilului este un alt factor de atracție pentru cumpărători, întrucât 65% din aceștia au achiziționat apartamente care au parcuri în apropiere.

Și tipul de compartimentare este un factor relevant în decizia de achiziție. 71% din cumpărători au preferat apartamente decomandate. Tot în proporție de 71%, clienții au optat pentru apartamente cu bucătării închise.

Post-ul Criteriile care contează pentru viitorii proprietari de apartamente apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Criteriile care contează pentru viitorii proprietari de apartamente

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out, etapa a 10-a. ACS Poli Timișoara – CSU Craiova 2-2. S-a spart țeava cu goluri! / LIVESCORE

Liga 1, play-out, etapa a 10-a. ACS Poli Timișoara – CSU Craiova 2-2. S-a spart țeava cu goluri! / LIVESCORE – LIGA 1, play-out, etapa 10 ACS POLI – CS …]

Sport 0 Comentarii

FIFA a făcut public salariul luat de fostul preşedinte, Sepp Blatter. Suma e impresionantă

FIFA a făcut public salariul luat de fostul preşedinte, Sepp Blatter. Suma e impresionantă – În plin scandal de corupţie, FIFA a dezvăluit salariul fostului preşedinte, Sepp Blatter, pentru prima …]

Sport 0 Comentarii

Soţia lui Mihai Chiţu rupe tăcerea! Ce se întâmplă de fapt între ea şi artist!

Soţia lui Mihai Chiţu rupe tăcerea! Ce se întâmplă de fapt între ea şi artist! – Dacă până acum a refuzat să vorbească despre relaţia pe care o are cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*