26 aprilie 2016 Comentarii 0

CSM Bucureşti a transferat-o pe handbalista franceză Camille Ayglon

CSM Bucureşti a transferat-o pe handbalista franceză Camille Ayglon

CSM Bucureşti a prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, un nou transfer pentru sezonul 2016-2017, cel al interul dreapta Camille Ayglon. În vârstă de 30 de ani, jucătoarea din naţionala Franţei vine de la Nimes şi are ambiţii mari alături de „tigroaice”, a scris site-ul csmbucuresti.ro.

„Pentru mine este primul contract în afara Franţei şi îmi doresc să câştig cât mai multe titluri cu CSM Bucureşti”, a declarat Camille Ayglon, care a ales tricoul cu numărul 11. Interul dreapta a semnat un contract pe un sezon cu echipa campioană, cu drept de prelungire pentru încă unul.

Camille Ayglon este a doua handbalistă de naţionalitate franceză transferată de CSMB, după Gnosiane Niombla, care va veni de la Fleury Loiret.

„Ne-am dorit foarte mult acest transfer, în condiţiile în care Camille Ayglon este jucătoare de mâna stângă. Sper să ne ajute în viitorul sezon. Noi vom încerca să o ajutăm cu integrarea şi cu celelalte formalităţi”, a susţinut şi team-managerul Nicolae Luca.

Post-ul CSM Bucureşti a transferat-o pe handbalista franceză Camille Ayglon apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – CSM Bucureşti a transferat-o pe handbalista franceză Camille Ayglon

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO

Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO – Popularul manelist a băgat o avere în utilarea și organizarea propriului său studio de înregistrări, care îi …]

Sport 0 Comentarii

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a cucerit Cupa României la baschet

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a cucerit Cupa României la baschet – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a cucerit Cupei României la baschet masculin, luni seara, în Arena Antonio Alexe din Oradea, după ce …]

Sport 0 Comentarii

Maradona a suferit o operație de bypass gastric

Maradona a suferit o operație de bypass gastric – Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a suferit o operație de bypass gastric în weekend, în orașul venezuelan Maracaibo, iar recuperarea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*