7 mai 2016 Comentarii 0

Cu siguranță Fuego nu va uita acest moment. Artistul a căzut de pe scenă în timpul concertului

Cu siguranță Fuego nu va uita acest moment. Artistul a căzut de pe scenă în timpul concertului

Fuego, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, reușește să impresioneze la fiecare apariție în public. Artistul a vorbit în urmă cu puțin timp despre lucruri pe care nu foarte mulți le cunosc despre el. Paul Surugiu a dezvăluit un incident pe care cu siguranță nu îl va uita curând.

Într-un moment de neatenție, interpretul a căzut de pe scenă. ”Nimeni nu mi-a spus că sunt două scene. Și ca să trec de la una la cealaltă, trebuia să fac un pas mai mare. Și am căzut, apoi m-au scos cu cablul de la microfon. Era vremea când nu erau microfoane fără fir”, a spus Fuego.

Mai mult, acesta și-a amintit de perioada copilăriei. ”Eu am copilărit în casa bunicii și cele mai bune rețete le-am descoperit în casa bunicii. Mi-e dor de o tocăniță de cartodi. Pe scenă trebuie să umblu la costum. În rest, abia aștept să mă îmbrac lejer și sport. Au fost momente unice de Paște ca să îmi revăd bunica. Buni a strâns toate posterele care au apărut cu mine și le-a lipit prin casă. Este colecționară de păpuși și mereu îi duc câte una. Mereu lăcrimează când le vede. Important e să îi vizitați pe cei dragi. Sunt momente în care poți să îi pierzi”, a declarat Paul la Antena Stars.

 

 

Post-ul Cu siguranță Fuego nu va uita acest moment. Artistul a căzut de pe scenă în timpul concertului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cu siguranță Fuego nu va uita acest moment. Artistul a căzut de pe scenă în timpul concertului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cauzele care au provocat căderea Simonei Halep! Dominată de frici, cu psihic labil, nepregătită fizic, cea mai valoroasă sportivă a României are mai multe înfrângeri decât victorii în 2016. Are probleme cu antrenorul?

Cauzele care au provocat căderea Simonei Halep! Dominată de frici, cu psihic labil, nepregătită fizic, cea mai valoroasă sportivă a României are mai multe înfrângeri decât victorii în 2016. Are …]

Apariție bizară! Cum a ieșit Mickey Rourke pe stradă. A făcut pipi pe el?| FOTO ÎN ARTICOL

Apariție bizară! Cum a ieșit Mickey Rourke pe stradă. A făcut pipi pe el?| FOTO ÎN ARTICOL – Apariție bizară! Michey Rourke a șocat pe toată lumea atunci când a …]

Sport 0 Comentarii

Din aberațiile fotbalului românesc: n-au bani, dar fac transferuri!

Din aberațiile fotbalului românesc: n-au bani, dar fac transferuri! – Cei de la Astra Giurgiu sunt, probabil, cei mai necăjiți și cei mai plângăcioși din Liga I la fotbal, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*