6 mai 2016 Comentarii 0

Culmea cenzurii! China interzice mâncatul provocator de banane

Culmea cenzurii! China interzice mâncatul provocator de banane

Pentru că, se pare, o nouă industrie ia naștere în China, autoritățile au decis să taie răul de la rădăcină. 

Cea mai nouă pasiune a chinezilor este aceea de a urmări pe internet filmări cu tinere frumoase care mânâncă banane în mod provocator.

Atât sunt de încântați de acest lucru, că fetele ajung să câștige o mică avere doar pentru că lasă orice străin să le urmărească în timp ce fac acest lucru. În plus, cele mai talentate primesc și cadouri scumpe, chiar dacă de multe ori ajung să le împartă cu reprezentanții firmelor care le difuzează înregistrările.

”Clienții mei sunt în mare parte bărbați foarte vanitoși. Restul sunt doar oameni care vor să îi facă avansuri unei femei frumoase”, a povestit una dintre tinere pentru Paper.cn.

Speriate de amploarea pe care o ia fenomenul, autoritățile au decis zilele acestea cenzurarea acestor filmulețe pe internet.

 

Post-ul Culmea cenzurii! China interzice mâncatul provocator de banane apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Culmea cenzurii! China interzice mâncatul provocator de banane

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Australian Open: Marius Copil joacă în primul tur al calificărilor / LIVESCORE

Australian Open: Marius Copil joacă în primul tur al calificărilor / LIVESCORE – AUSTALIAN OPEN – primul tur (calificări) Terenul 12 Gianluca Naso – MARIUS COPIL 3-3 / LIVE (meci suspendat) …]

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri şocante făcute de Ana Maria Nedelcu, românca extrădată în Canada! Spune că fiul ei a fost supus unor tratamanete inumane de către tată! L-a închis pe întuneric şi la ars cu ţigara!

Dezvăluiri şocante făcute de Ana Maria Nedelcu, românca extrădată în Canada! Spune că fiul ei a fost supus unor tratamanete inumane de către tată! L-a închis pe întuneric şi la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*