Cum arată acum tânăra care a minţit că e amanta cântăreţei Carmen Şerban, în urmă cu 4 ani | FOTO
4 mai 2016 Comentarii 0

Cum arată acum tânăra care a minţit că e amanta cântăreţei Carmen Şerban, în urmă cu 4 ani | FOTO

Cum arată acum tânăra care a minţit că e amanta cântăreţei Carmen Şerban, în urmă cu 4 ani | FOTO

În urmă cu mai bine de patru ani, Carmen Şerban a fost târâtă într-un scandal de proporţii, după ce o tânără pe nume Ana Claudia a susţinut că ar fi avut o relaţie cu ea. Într-un final, fata din Piatra Neamţ a recunoscut că a minţit pentru a face rost de bani, fiind filmată cu camera ascunsă când spune că a inventat toată povestea.

Ana Claudia, tânăra din Piatra Neamţ care a minţit că a avut o relaţie cu Carmen Şerben, în urmă cu patru ani, s-a transformat considerabil de atunci, după cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos.

12642673_1035314476530903_6581919031227983473_n

Ana Claudia a cunoscut „celebritatea” în urmă cu aproape patru ani, când a declarat, la o emisiune TV, că a fost amanta cântăreţei Carmen Şerban. Timp de trei săptămâni, tânăra din Piatra Neamţ a inventat zilnic tot felul de amănunte, pentru a fi invitată la emisiuni TV şi a face, astfel, rost de bani. Într-un final, ea a recunoscut că nimic din ceea ce a spus nu era adevărat.

ana claudia

La scurt timp după acest scandal, Ana Claudia a fost dată în judecată de către patroana unui magazin din Focşani, pe care o hărţuise şi aneminţase… din gelozie.

Aşa arăta Ana Claudia în urmă cu patru ani

rere

Post-ul Cum arată acum tânăra care a minţit că e amanta cântăreţei Carmen Şerban, în urmă cu 4 ani | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum arată acum tânăra care a minţit că e amanta cântăreţei Carmen Şerban, în urmă cu 4 ani | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Încă un antrenor mazilit în Liga I. ^Francisc Dican a fost demis de șefii de la CFR Cluj. Cine vine în Gruia

Încă un antrenor mazilit în Liga I. ^Francisc Dican a fost demis de șefii de la CFR Cluj. Cine vine în Gruia – Francisc Dican a fost demis de la …]

Liviu Vârciu, cu barbă de preot! Schimbarea de look la care a apelat prezentatorul tv!

Liviu Vârciu, cu barbă de preot! Schimbarea de look la care a apelat prezentatorul tv! – Liviu Vârciu şi-a făcut o schimbare radicală de look, însă nu definitivă. Pentru că …]

Sport 0 Comentarii

Un român la Kazan. Halterofilul Martin urcă în categorie, pentru a “bifa” competiţia din Rusia

Un român la Kazan. Halterofilul Martin urcă în categorie, pentru a “bifa” competiţia din Rusia – Halterofilul Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*