Cum arată casa lui Kim Kardashian și a lui Kanye West
27 iulie 2015 Comentarii 0

Cum arată casa lui Kim Kardashian și a lui Kanye West

Cum arată casa lui Kim Kardashian și a lui Kanye West – După ce au stat o bună perioadă în casa mamei Kris Jenner, Kim Kardashian West, soțul ei Kanye West și fiica lor, North West, s-au mutat într-o casă imensă din California, într-o zonă numită Hidden Hills.

Casa a costat 20 de milioane de dolari, însă cuplul nu s-a mulțumit cu proprietatea și au decis să cumpere și casa de lănga ei, care i-au mai costat 3 milioane de dolari. Împreună, cele două proprietăți măsoară 4,5 acri.

Noua proprietate deține 8 dormitoare, 10 băi, două piscine, un mini-cinematograf și o casă de oaspeți. Cuplul nu o să păstreze casa așa cum este, ci o vor dărâma, construind apoi un teren de basket și un studio de înregsitrări.

casa -lui-kim- kardashian-și-a-lui-kanye-west

casa -lui-kim- kardashian-și-a-lui-kanye-west

casa-lui-kim- kardashian-și-a-lui-kanye-west

casa -lui-kim- kardashian-și-a-lui-kanye-west (2)

 

 

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Beyonce îsi dezamăgește fanii

Beyonce îsi dezamăgește fanii – Știrea cum că, Beyonce are „un anunț important” de făcut în cadrul interviului cu Good Morning America, a pus fanii pe jar. Fanii cântareței se asteptau la o dezvăluire de proporții mari din partea acesteia, precum o a doua sarcină sau un nou turneu mondial.

În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului.

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani – Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby …]

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare

Naomi Campbell, condamnată la şase luni de închisoare – Modelul britanic Naomi Campbell a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, a atacat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*