13 mai 2016 Comentarii 0

Cum arată cel mai mic birou de la Facebook. Zuckerberg a făcut publică imaginea | FOTO ÎN ARTICOL

Cum arată cel mai mic birou de la Facebook. Zuckerberg a făcut publică imaginea | FOTO ÎN ARTICOL

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, este extrem de activ pe pagina lui oficială și nu ratează nici o ocazie să le arate prietenilor virtuali cum își petrece timpul liber sau ce face la birou. Exact ca orice utilizator de Facebook. 

El a testat cel mai mic birou din sediul companiei pe care o deține, acolo unde a invitat-o pe Selena Gomez. ”Întâlnire cu cea mai mare vedetă de pe Instagram, în camera cea mai mică pe care o avem. Mulțumim că ai venit pe la noi, Selena Gomez”, a scris Mark Zuckerberg.

Unul dintre amicii virtuali i-a sugerat acestuia să caute cea mai mică vedetă de pe Instagram, pe care să o invite în cel mai mare birou. ”Este amuzant. Mă întreb cine ar putea fi vedeta”, a răspuns Zukerberg.

Fondatorul Facebook a publicat fotografia pe pagina sa oficială, iar postarea a strâns rapid peste 670.000 de Like-uri și peste 9.000 de comentarii.

Planul lui Mark Zuckerberg: 5 miliarde de utilizatori de Facebook, până în 2030

Mark Zuckerberg are planuri mari. Americanul dorește ca rețeaua de socializare pe care o conduce să ajungă la 5 miliarde de utilizatori până în 2030. Cele cinci miliarde de utilizatori ar însemna că aproximativ 60% din populația planetei va folosi Facebook până în 2030, dată la care se așteaptă ca populația planetei să ajungă la 8,5 miliarde, conform estimărilor Națiunilor Unite. ”Vrem să reușim să-i conectăm pe toți, vom face parteneriate cu guvernele și diferite companii din întreaga lume”, a spus recent Zuckerberg.

În prezent rețeaua de socializare Facebook are aproximativ 1,59 miliarde de utilizatori.

Post-ul Cum arată cel mai mic birou de la Facebook. Zuckerberg a făcut publică imaginea | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum arată cel mai mic birou de la Facebook. Zuckerberg a făcut publică imaginea | FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori

Tezaure dacice furate de niște cehi, recuperate de procurori – Mai multe obiecte de patrimoniu, sustrase de un grup de cehi din rezervaţia arheologică a cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei …]

Sport 0 Comentarii

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!”

Ilie Năstase, despre eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Australian Open: ”Nu e rușinos, în tenis se mai învață și din înfrângeri!” – Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, …]

Sport 0 Comentarii

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă!

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă! – Românii vor merge în acest an de două ori la urne. Prima dată,pe 5 iunie, când …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*