Cum arată fiica medicului Monica Pop. Letiţia are 28 de ani şi îi seamănă leit
17 aprilie 2016 Comentarii 0

Cum arată fiica medicului Monica Pop. Letiţia are 28 de ani şi îi seamănă leit

Cum arată fiica medicului Monica Pop. Letiţia are 28 de ani şi îi seamănă leit

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuţi medici olftalmologi din România, dar viaţa ei personală este mai puţin cunoscută publicului. Nu mulţi ştiu că medicul are o fiică pe nume Letiţia, care lucrează în învăţământ.

Fiica Monicăi Pop are 28 de ani şi nu a urmat meseria mamei sale, ci a ales că lucreze în învăţământ. Letiţia este profesoară de franceză şi, după cum spunea chiar mama ei, în urmă cu câţiva ani, „lucrează la un liceu particular din Bucureşti şi are salariul mai mare decât al meu”,

Chiar dacă nu a moştenit înclinaţia profesională a Monicăi Pop, Letiţia iubeşte, ca şi mama ei, animalele şi chiar se împlică în acţiuni de voluntariat, de câte ori poate.

12495149_961965267174414_7178579598246314922_n

Monica Pop se luptă, din nou, cu o boală cumplită. Cancerul a recidivat

În urmă cu câteva săptămâni, Monica Pop a aflat, de la colegii de breaslă, că suferă de o boală cumplită. Cancerul a recidivat, iar medicul a ajuns din nou la cuţit. Monica Pop a trecut printr-o operaţie dificilă, de care nu au ştiut decât cei apropiaţi. În urmă cu câteva zile, ea a recunoscut că acest diagnostic a bulversat-o complet şi că a avut momente când s-a învinovăţit.

“Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, a mărturisit Monica Pop.

Post-ul Cum arată fiica medicului Monica Pop. Letiţia are 28 de ani şi îi seamănă leit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum arată fiica medicului Monica Pop. Letiţia are 28 de ani şi îi seamănă leit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

România participă cu 6 echipaje, 3 de fete și 3 de băieți, la Europenele de canotaj de la Brandenburg

România participă cu 6 echipaje, 3 de fete și 3 de băieți, la Europenele de canotaj de la Brandenburg – România a înscris 6 echipaje, trei la fete și trei …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu Buducnost

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu Buducnost – Internaţionala Cristina Neagu, MVP-ul CM din Danemarca unde a câştigat medalia de bronz cu naţionala României, a declarat, marţi seară, pentru Mediafax, …]

Sport 0 Comentarii

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru?

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru? – Federația Română de Fotbal lansează un nou proiect: forul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*