Cum să obții un bronz superb, ce se păstrează mai mult timp
31 iulie 2015 Comentarii 0

Cum să obții un bronz superb, ce se păstrează mai mult timp

Cum să obții un bronz superb, ce se păstrează mai mult timp – Un bronz frumos și sănătos se păstrează mult mai mult pe piele dacă respecți câteva reguli.

Epilarea – trebuie făcută neapărat înainte cu cel puțin o zi înainte de a te expune la soare. Alege o metodă care smulge firul de păr din rădăcină, astfel încât să nu fii nevoită să te epilezi imediat după ce începi să te bronzezi. Dacă pielea nu e bine hidratată, epilarea poate afecta aspectul bronzului, lăsând pete pe piele.

Exfolierea – te ajută să îndepărtezi celulele moarte, iar bronzul va rezista mai mult timp. Acordă mai multă atenție coatelor, genunchilor și încheieturilor, unde pielea moartă poate rămâne neobservata mai mult timp. Cu o zi înainte să te expui la soare, folosește un scrub (cel de cafea este minunat), apoi hidratează intens pielea cu un ulei natural.

Hidratarea – O hidratare corespunzătoare, din interior și topic, ajută pielea să reziste mai bine razelor ultravilolete și să nu se usuce din cauza aerului fierbinte. Astfel, pe toată perioada expunerii la soare, bea cât mai multă apa, și imediat după ce te speli aplică creme nutritive și uleiuri naturale, precum cel de cocos sau de măsline. O foarte bună soluție pentru a te hidrata este să mănânci pepene roșu, studiile arătând că acesta poate hidrata organismul chiar mai bine decât apa.

Dușul după plajă – renunță la dușurile fierbinți, pentru că usucă pielea excesiv. În schimb, fă dușuri scurte cu apă călduță, renunță la exfoliante în favoarea gelurilor-cremă, iar la finalul băii, în loc să te ștergi energic cu prosopul, tamponează ușor pielea, atât cât să elimini excesul de apă.

Expunerea la soare – Pentru a-ți pune în pericol cât mai puțin sănătatea, cele mai bune ore pentru bronzat sunt dimineața (8-10) și seara (17-20). Alege un factor de protecție (SPF) în funcție de nuanța pieli tale, dar nu coborî niciodată sub 20. Loțiunea protectoare trebuie aplicată cu 30 de minute înainte de a ajunge la plajă. În felul acesta, intră în piele și începe să acționeze exact atunci când tu ai ajuns pe malul mării.

Pentru un bronz uniform, schimbă-ți poziția la aproximativ 15 minute.

Pentru a obține un bronz auriu, include în dieta ta cartofi dulci copți în cuptor și morcovi.

După ce ai obținut bronzul dorit, încearcă să nu îți mai exfoliezi pielea pentru două săptămâni, poți folosi în schimb o lufă, care nu are un efect exfoliant foarte puternic.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Sănătate şi Natură 0 Comentarii

Scapă de celulită în patru pași simpli!

Scapă de celulită în patru pași simpli – Dacă celulita îți dă bătăi de cap și încă nu esti pe deplin pregătită pentru rochițe scurte și costume de baie, urmează …]

Editorial 0 Comentarii

Doctorul care a dat Franța pe România

Doctorul care a dat Franța pe România – Doctorul Victor Costache, s-a specializat și a profesat peste graniță timp de mai bine de 10 ani, dar a ales să se …]

Sănătate şi Natură 0 Comentarii

Descoperă cel mai simplu mod de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a scăpa de câteva kilograme!

Descoperă cel mai simplu mod de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a scăpa de câteva kilograme! – Dacă îți dorești să slăbești câteva kilograme, să îți îmbunătățești sănătatea, să ai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*