10 mai 2016 Comentarii 0

Cum sa decodezi flirtul – cele 6 reguli de baza ale flirtului

Cum sa decodezi flirtul – cele 6 reguli de baza ale flirtului

De cele mai multe ori, atunci cand esti la o intalnire, nu reusesti sa iti dai seama daca persoana cu care te-ai intalnit flirteaza sau nu cu tine, daca o interesezi cu adevarat sau nu.

1. Atingerea

Atingerea este cel mai intalnit semn al flirtului. Daca te atinge usor, subtil si spontan, trebuie sa stii ca flirteaza cu tine. O atingere usoara ca raspuns ii va arata ca si tu esti atrasa de el.

2. Apropierea

Daca persoana cu care esti la intalnire se apropie tare de tine si, din nou, fara un motiv anume, atunci trebuie sa fii atenta, deoarece flirteaza cu tine. Soptitul la ureche, asezatul foarte aproape sau aplecarile usoare atunci cand iti vorbeste sunt semne de flirt.

3. Intimidarea

Cand unul dintre parteneri roseste sau se simte intimidat, este clar ca exista o atractie. Daca miscarile unuia il fac pe celalalt sa roseasca sau sa devina foarte timid, flirtul exista. Fii atenta daca persoana cu care ai iesit are astfel de reactii, deoarece atunci vei fi sigura ca i-ai placut.

Citeste materialul aici

Post-ul Cum sa decodezi flirtul – cele 6 reguli de baza ale flirtului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum sa decodezi flirtul – cele 6 reguli de baza ale flirtului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1. Dinamo – FC Viitorul (ora 20:30, Digi, Dolce, Look) / LIVETEXT

Liga 1. Dinamo – FC Viitorul (ora 20:30, Digi, Dolce, Look) / LIVETEXT – Liga 1, etapa a 16-a Dinamo – FC Viitorul Dinamo Bucureşti (locul 6 – 24p) Mircea …]

Sport 0 Comentarii

Liga I. Astra – ACS Poli Timișoara (21.15, Digi 2, Dolce, Look). Șumudică: ”Nu mai sunt modest. Suntem cei mai buni din campionat”

Liga I. Astra – ACS Poli Timișoara (21.15, Digi 2, Dolce, Look). Șumudică: ”Nu mai sunt modest. Suntem cei mai buni din campionat” – Etapa a 18-a programează sâmbătă meciul …]

Sport 0 Comentarii

Un bărbat, costumat în urs panda, a fost împușcat de polițiști după ce a amenințat că se aruncă în aer la un post TV

Un bărbat, costumat în urs panda, a fost împușcat de polițiști după ce a amenințat că se aruncă în aer la un post TV – Un bărbat, îmbrăcat într-un costum …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*