10 aprilie 2016 Comentarii 0

Cum se chinuie o cămilă la ZOO Băneasa | VIDEO

Cum se chinuie o cămilă la ZOO Băneasa | VIDEO

Zeci de vizitatori ai Grădinei Zoologice Băneasa , printre care și copii, au fost impresionați și revoltați în același timp de cazul unei cămile care trece prin chinuri groaznice de fiecare dată când se mişcă. Animalul bolnav este extenuat pentru că e nevoit să se târască și nu îşi poate folosi membrele din faţă.

Medicul veterinar al ZOO București susține că animalul este pe tratameht, dar vindecarea va surveni după câteva luni. Alți specialiști veterinari îl contrazic însă, și spun că animalul nu numai că nu e diagnosticat greșit, dar în felul în care este tratată s-ar putea să nu se mai vindece niciodată.

Are o problemă, dar nu picioarele rupte. Are o pododermatită, ca o bătătură, e măricică. Nu are cum să nu resimtă o durere, disconfort, dar fiind pe tratament antiinflamator, analgezic, antibiotice (…) este în perioada de recuperare. Poate dura luni de zile. Este greu ca să fie ţinut imobilizat ca să îi grăbim vindecarea,” explică Ciprin Petrescu, medicul veterinar al Grădinii Zoologice Băneasa, potrivit Digi24.

Totuși, alți specialiști sunt de părere că ar trebui intervenit și animalul nu ar trebui lăsat în starea deplorabilă în care se află, stare care stârnește revolta și mila celor care vizitează grădina zoologică.

„Nu dermatita a dat afecţiunea, vorbim despre aparatul locomotor, nu se poate ridica în picioare. posibil să fie o carenţă alimentară, de minerale. posibil să fie o afecţiune articulară. Posibil să fie o luxaţie. Ar trebui intervenit,” spune Alexandra Farcaş, specialist în medicină veterinară.

Post-ul Cum se chinuie o cămilă la ZOO Băneasa | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum se chinuie o cămilă la ZOO Băneasa | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 1 mai 2016

Loto 6 din 49. Rezultatele tragerii Loto 6 din 49 din 1 mai 2016 – Duminică, 1 mai  a avut loc tragerea Loto 6 din 49. De asemenea, au fost …]

Sport 0 Comentarii

Trupurile celor doi militari uciși în Afganistan au fost repatriate

Trupurile celor doi militari uciși în Afganistan au fost repatriate – Trupurile neînsuflețite ale celor doi militari români uciși în Afganistan au fost repatriate luni seară la Baza 90 Transport …]

Sport 0 Comentarii

România a învins în Grecia, 3-1 în preliminariile Euro 2017

România a învins în Grecia, 3-1 în preliminariile Euro 2017 – Naționala feminină de fotbal a României a învins formația Greciei cu scorul de 3-1 (2-0), vineri, la Katerini, într-un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*