Cum se simte mama Biancăi Drăguşanu, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele
7 mai 2016 Comentarii 0

Cum se simte mama Biancăi Drăguşanu, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele

Cum se simte mama Biancăi Drăguşanu, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele

În urmă cu mai bine de două luni, mama Biancăi Drăguşanu a merg la medic, pentru a-şi investiga o banală aluniţă şi a primit un diagnostic crunt: cancer de piele. Din fericire, boala a fost diagnosticată la timp, iar pericolul a trecut.

Madi Drăguşanu a suferit, în urmă cu două luni, o intervenţie chirurgicală, în urma căreia i-a fost scoasă aluniţa cu probleme de pe nas. Locul respectiv a fost acoperit cu o grefă de piele, pentru ca urmele să fie cât mai puţin vizibile, dar, deşi această din urmă operaţie a reuşit, mama Biancăi Drăguşanu a rămas cu o urmă inestetică pe nas.

Citeşte şi: Clipe grele pentru Bianca Drăguşanu. Mama ei a fost diagnosticată cu cancer

Femeia este nevoită să aştepte şase luni, iar dacă după acest timp nu i se va acoperi gaura de pe nas, va ajunge din nou pe mâna medicului. „Mama are nevoie să simtă energie pozitivă din partea tuturor. Se simte bine, dar din punct de vedere estetic nu arată tocmai bine. Grefa de piele a prins, s-a lipit, dar are o denivelare la nivelul nasului şi nu e tocmai uşor pentru ea, mai ales că a fost o femeie frumoasă toată viaţa, să aibă o gaură la nivelul nasului.

bianca-mama_01

Diagnosticul e ok, biopsia a ieşit ok şi vindecarea durează şase luni, timp în care trebuie să aşteptăm să crească această carne. Dacă nu va creşte, vom căuta alte soluţii, dacă e nevoie vom umple acest gol cu acid hialuronic sau vom mai face o grfă de piele. Aşteptăm să treacă aceste şase luni”, a declarat Bianca Drăguşanu, la Kanal D.

 

Post-ul Cum se simte mama Biancăi Drăguşanu, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum se simte mama Biancăi Drăguşanu, la două luni după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi chiar vrea titlul! A adus la Viitorul un portar pe care Dinamo nu și l-a putut permite!

Gică Hagi chiar vrea titlul! A adus la Viitorul un portar pe care Dinamo nu și l-a putut permite! – Fostul portar al echipei Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a fost …]

Sport 0 Comentarii

FIFA l-a concediat pe secretarul generalul Jerome Valcke

FIFA l-a concediat pe secretarul generalul Jerome Valcke – Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a anunțat miercuri că a încheiat, cu ”efect imediat”, colaborarea cu secretarul său general, francezul Jerome …]

Sport 0 Comentarii

Ronaldo, Messi, Neymar și Suarez au o calitate care îi transformă în “prădători”

Ronaldo, Messi, Neymar și Suarez au o calitate care îi transformă în “prădători” – Cristiano Ronaldo, vârful lui Real Madrid, și cei trei magicieni ai Barcelonei, Lionel Messi, Neymar și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*