13 aprilie 2016 Comentarii 0

Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă”

Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă”

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu vor deveni părinţi la sfârşitul acestui an. Prezentatoarea tv a anunţat că este însărcinată şi că abia aşteaptă să îşi ţină copilul în braţe. Vedeta a mărturisit cum şi-a dat seama că este gravidă, înainte să facă testul de sarcină.

„Am visat că trecea un şoricel prin casă şi atunci m-am trezit şi mi-am spus: „Sunt însărcinată!”. Să fie sănătos şi să fie bine. Abia aşteptăm să-l cunoaştem. Ne doream să vină un copilaş în viaţa noastră de foarte mult timp. Sper să nu mă transform într-una dintre mămicile alea care vorbesc numai despre copil. Copilul cred că se va naşte chiar în ziua în care va fi un concert aniversar „Direcţia 5 – 25 de ani”. Eu m-aş bucura să se nască chiar în aceeaşi zi„, a povestit Octavia Geamănu  la Antena 1.

Marian Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din România. Liderul trupei Direcția 5 are 53 de ani și de-a lungul anilor a fost cunoscut drept un adevărat Don Juan.  S-a iubit cu femei celebre din țara noastră, printre care și Loredana Groza și Catinca Roman. De asemenea, s-a mai spus că ar fi avut relații cu Crina Abrudan, Anna Lesko și Angela Gheorghiu. A mai fost căsătorit și are un copil, pe nume Carmin.

Post-ul Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cum şi-a dat seama Octavia Geamănu că este însărcinată! „Am visat că trecea un şoricel prin casă”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Sportnews a fost în paradisul oricărui colecționar, locul unde se nasc zilnic milioane și milioane de abțibilduri: Panini Factory, din Modena, Italia. Fabrica de fotbaliști!

Sportnews a fost în paradisul oricărui colecționar, locul unde se nasc zilnic milioane și milioane de abțibilduri: Panini Factory, din Modena, Italia. Fabrica de fotbaliști! – Nu există copil pasionat …]

Sport 0 Comentarii

Maria Șarapova a dezvăluit cine i-a recomandat Meldonium și de când ia medicamentul

Maria Șarapova a dezvăluit cine i-a recomandat Meldonium și de când ia medicamentul – Jucătoarea de tenis Maria Șarapova este în centrul atenției presei internaționale, după ce a fost depistată …]

„Aruncarea în ţol”, respectată de grupul Junilor Tineri la Brașov | GALERIE FOTO

„Aruncarea în ţol”, respectată de grupul Junilor Tineri la Brașov | GALERIE FOTO – „Aruncarea în ţol”, unul dintre obiceiurile cele mai pitoreşti din ceremonialul junilor braşoveni , la care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*