24 aprilie 2016 Comentarii 0

Cutremur în Tulcea

Cutremur în Tulcea

Un seism cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter s-a produs duminică dimineaţă în județul Tulcea.

Seismul s-a produs la ora 02:23, în județul Tulcea, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul, care s-a produs la o adâncime de numai 4 kilometri, este al nouăsprezecelea produs în luna aprilie în România, precedentele având magnitudini cuprinse între 2,1 și 3,5 grade Richter.

Cel mai putenic seism produs în România în ultimii doi ani a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 29 martie 2015, în județul Buzău.

Potrivit datelor INFP, cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimțit și la București.

Cum simt câinii cutremurele, înaintea ca acestea să se producă:

Post-ul Cutremur în Tulcea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cutremur în Tulcea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fugarul Sima îl dă în gât pe bișnițarul Becali: ^”A vrut să încaseze, în Elveția, 500.000 de euro cu un cec fără acoperire!”

Fugarul Sima îl dă în gât pe bișnițarul Becali: ^”A vrut să încaseze, în Elveția, 500.000 de euro cu un cec fără acoperire!” – Confesiunile lui Cristian Sima, brokerul fugar, …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul a luat un atacant croat!

Petrolul a luat un atacant croat! – Atacantul Janko Pacar (25 de ani), care a evoluat ultima dată la Servette Geneva, este al treilea transfer din aceasta iarnă al Petrolului, …]

Sport 0 Comentarii

Un CV actualizat îți poate aduce jobul mult visat

Un CV actualizat îți poate aduce jobul mult visat – Mai multe pe ejobs.ro Post-ul Un CV actualizat îți poate aduce jobul mult visat apare prima dată în Libertatea.ro. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*