Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare
20 iulie 2015 Comentarii 0

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare – Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 00.14.22, în judeţul Maramureş, iar la aproximativ jumătate de minut un alt seism, de 3,5 grade, s-a produs în judeţul Satu Mare.

Cutremurul din judeţul Maramureş s-a produs la adâncimea de trei kilometri şi a avut intensitatea 3 în zona epicentrală. Seismul din judeţul Satu Mare, cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, s-a produs la ora 00.14.50 şi s-a produs la adâncimea de un kilometru, în zona epicentrală având intensitatea 4 pe scara Mercalli.

Duminică, la ora 14.30, a avut loc un cutremur de 3,8 grade la graniţa cu România, în Ucraina. Seismul s-a produs la adâncimea de 4 kilometri şi a avut intensitatea 4 în zona epicentrală.

Alte patru cutremure, cu magnitudini între 3 şi 3,4 grade, s-au produs duminică în Ucraina, la graniţa cu România, la adâncimi între 3 şi 7 kilometri.
Sâmbătă, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

IPJ Alba: Vineri, ultima zi de înscriere la concursul pentru cele 50 de posturi de poliţie comunale. Centrul Medical Judeţean, deschis și sâmbătă și duminică

IPJ Alba: Vineri, ultima zi de înscriere la concursul pentru cele 50 de posturi de poliţie comunale. Centrul Medical Judeţean, deschis și sâmbătă și duminică – Vineri, 8 aprilie, este …]

Actualitate 0 Comentarii

FOTO: Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, destinaţia finală a campaniei “În siguranţă, alături de jandarmi!”

FOTO: Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, destinaţia finală a campaniei “În siguranţă, alături de jandarmi!” – Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, a fost joi, 5 noiembrie, destinaţia finală …]

Actualitate 0 Comentarii

Ministerul de Interne: Crăciunul din 2015 a fost cel mai liniștit și cel mai sigur din ultimii cinci ani

Ministerul de Interne: Crăciunul din 2015 a fost cel mai liniștit și cel mai sigur din ultimii cinci ani – Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar de poliție …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*