Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare
20 iulie 2015 Comentarii 0

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare – Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 00.14.22, în judeţul Maramureş, iar la aproximativ jumătate de minut un alt seism, de 3,5 grade, s-a produs în judeţul Satu Mare.

Cutremurul din judeţul Maramureş s-a produs la adâncimea de trei kilometri şi a avut intensitatea 3 în zona epicentrală. Seismul din judeţul Satu Mare, cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, s-a produs la ora 00.14.50 şi s-a produs la adâncimea de un kilometru, în zona epicentrală având intensitatea 4 pe scara Mercalli.

Duminică, la ora 14.30, a avut loc un cutremur de 3,8 grade la graniţa cu România, în Ucraina. Seismul s-a produs la adâncimea de 4 kilometri şi a avut intensitatea 4 în zona epicentrală.

Alte patru cutremure, cu magnitudini între 3 şi 3,4 grade, s-au produs duminică în Ucraina, la graniţa cu România, la adâncimi între 3 şi 7 kilometri.
Sâmbătă, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Dr. Eugenia Vitan: Corpul uman sau perfecţiunea naturii – De ce să o stricăm?

Dr. Eugenia Vitan: Corpul uman sau perfecţiunea naturii – De ce să o stricăm? – Corpul uman, de la naştere, trebuie să se adapteze în fiecare clipă, mereu şi mereu, …]

Actualitate 0 Comentarii

Dosar penal pentru un șofer din Sebeș susprins la volanul unei autotutilitare cu numere de Belgia radiată din circulație

Dosar penal pentru un șofer din Sebeș susprins la volanul unei autotutilitare cu numere de Belgia radiată din circulație – Duminică, 7 februarie 2016, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie …]

Actualitate 0 Comentarii

Construcțiile au crescut în primele 7 luni, cu peste 11%, față de aceeași perioadă a anului 2014 – datele INS

Construcțiile au crescut în primele 7 luni, cu peste 11%, față de aceeași perioadă a anului 2014 – datele INS – Potrivit datelor INS, volumul lucrărilor de construcții a crescut, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*