Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare
20 iulie 2015 Comentarii 0

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare

Cutremure în județele Maramureș și Satu Mare – Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs duminică, la ora 00.14.22, în judeţul Maramureş, iar la aproximativ jumătate de minut un alt seism, de 3,5 grade, s-a produs în judeţul Satu Mare.

Cutremurul din judeţul Maramureş s-a produs la adâncimea de trei kilometri şi a avut intensitatea 3 în zona epicentrală. Seismul din judeţul Satu Mare, cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, s-a produs la ora 00.14.50 şi s-a produs la adâncimea de un kilometru, în zona epicentrală având intensitatea 4 pe scara Mercalli.

Duminică, la ora 14.30, a avut loc un cutremur de 3,8 grade la graniţa cu România, în Ucraina. Seismul s-a produs la adâncimea de 4 kilometri şi a avut intensitatea 4 în zona epicentrală.

Alte patru cutremure, cu magnitudini între 3 şi 3,4 grade, s-au produs duminică în Ucraina, la graniţa cu România, la adâncimi între 3 şi 7 kilometri.
Sâmbătă, un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs în zona Vrancea, la adâncimea de 100 de kilometri.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Droguri și luare de mită în cadrul Poliției! Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar

Droguri și luare de mită în cadrul Poliției! Doi poliţişti din Satu Mare, puşi sub control judiciar – Doi polițiști din cadrul Poliţiei Rurale Satu Mare sunt cercetaţi sub control …]

Ştirea Zilei 0 Comentarii

Caniculă în toată țara – se vor înregistra 35-36 de grade

Caniculă în toată țara – se vor înregistra 35-36 de grade – Administrația Natională de Meteorologie a emis o informare de disconfort termic și caniculă, ce începe sâmbătă și durează …]

Actualitate 0 Comentarii

25 noiembrie – Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii 

25 noiembrie – Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii  – Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeii este marcată, anual, în data de 25 noiembrie. Adunarea Generală a ONU …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*