12 aprilie 2016 Comentarii 0

Dacian Cioloş, despre eliminarea plafonului indemnizaţiei pentru mame: „Dacă nu se vor găsi bani, legea nu se va aplica”

Dacian Cioloş, despre eliminarea plafonului indemnizaţiei pentru mame: „Dacă nu se vor găsi bani, legea nu se va aplica”

După ce comisia de Muncă din Camera Deputaților a decis să elimine plafonul de 3.400 de lei pentru indemnizațiile acordate mamelor și să se acorde 85 la sută din venitul net din ultimele 12 luni, Dacian Cioloş a declarat că va contesta această lege la CCR, în cazul în care nu se găsesc bani pentru rectificare.

Exectutivul spune că există câteva puncte în care nu a ajuns la un acord cu Guvernul, în privinţa acestei legi, menţionează Digi 24. De exemplu, nu a existat o consultare cu Ministerul Finanţelor, pentru a vedea care este impactul bugetar al unei astfel de decizii.

Dacian Cioloş spune că decizia finală se va lua la rectificarea bugetară din această vară. Peste 4.000 de persoane ar urma să beneficieze de venituri mai mari, în cazul în care legea va fi promulgată.

 

 

Post-ul Dacian Cioloş, despre eliminarea plafonului indemnizaţiei pentru mame: „Dacă nu se vor găsi bani, legea nu se va aplica” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dacian Cioloş, despre eliminarea plafonului indemnizaţiei pentru mame: „Dacă nu se vor găsi bani, legea nu se va aplica”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas!

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas! – La sfârşitul anului 2014, CSA Steaua Bucureşti …]

Sport 0 Comentarii

Lucian Bute nu se dă bătut! ^Și-a programat o luptă în primăvara anului viitor

Lucian Bute nu se dă bătut! ^Și-a programat o luptă în primăvara anului viitor – Pugilistul Lucian Bute a declarat că îşi va relua antrenamentele în luna ianuarie şi că …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Bendeac, despre zvonul cum că ar fi murit într-un accident de mașină. „Știrea este parțial adevărată”

Mihai Bendeac, despre zvonul cum că ar fi murit într-un accident de mașină. „Știrea este parțial adevărată” – Mihai Bendeac și-a șocat fanii de pe contul de socializare, după ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*