19 aprilie 2016 Comentarii 0

Dan Cruceru, despre jobul de tată: ”Învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici”

Dan Cruceru, despre jobul de tată: ”Învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici”

Dan Cruceru, fostul prezentator al Poveștirilor Adevărate, își ia foarte în serios noul job, acela de tată. Și nu orice tată, ci unul implicat 100%. El recunoaște că a făcut multe sacrificii, dar susține că toate au meritat cu vârf și îndesat.

Dan Cruceru este cunoscut de public ca fiind prezentatorul unei emisiuni mondene, însă de ceva vreme el a lăsat în mare parte mondenul și a trecut la parenting, domeniu în care se implică tot mai mult.

”Cum s-a transformat viața mea după apariția Sophiei? Păi, am o viață nouă. Aproape nu mai există nimic din viața de burlac sau din cea de soț fără copil. Am lăsat multe în urmă, multe lucruri frumoase. Dar le-am lăsat pentru că așa am vrut, pentru că am descoperit lucruri de o mie de ori mai frumoase: zâmbetul inocent al fetiței mele, îmbrățișările ei sincere, pupicii ei ce-i arată dragostea nemărginită pe care mi-o poartă. La început, este greu însă. Niciun părinte nu este învățat, devine expert doar prin experiență. În timp, însă, am învățat tot ce trebuie să înveți ca să știi să „manevrezi” un copil. Chiar și acum descopăr lucruri noi. De exemplu, învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici pe desene. Tare, nu? Mai important ca orice, însă, am învățat să am răbdare și să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu pitica mea. Pentru că fericirea adevărată, de fapt, acolo este. Seara, când închizi coperta cărții de povești și realizezi că prichindica a adormit pe umărul tău fericită, liniștită, simțindu-se în siguranță la tine în brațe”, a declarat Dan Cruceru pentru Libertatea.ro.

Și pentru că nu e deloc ușor să crești un copil, Dan Cruceru le împărtășește și altora din experiența lui, din întâmplările de zi cu zi.

”Acum e tare bine. Sunt tată de patru ani și jumătate, deja. Pot spune că sunt expert la anumite capitole de parenting. Mai ales la joacă!!! Acolo nu mă întrece nimeni. Una peste alta, mă consider Taticool, un tată implicat. De altfel m-am și apucat să scriu despre crescutul copiilor pe taticool.eu. Asta pentru că eu cred că tații sunt la fel de importanți pentru prichindeii lor ca și mamele și pentru că vreau ca tot mai mulți bărbați să se implice real în creșterea copiilor lor”, ne-a mai spus Dan Cruceru care a decis să-și deschidă chiar și un magazin cu produse pentru copii.

Post-ul Dan Cruceru, despre jobul de tată: ”Învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dan Cruceru, despre jobul de tată: ”Învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Black Gigi! De la nașul către finul! Lista de cumpărături de iarnă a lui Becali. Steaua vrea atacantul-minunte și mijlocașul supersonic din Liga I!

Black Gigi! De la nașul către finul! Lista de cumpărături de iarnă a lui Becali. Steaua vrea atacantul-minunte și mijlocașul supersonic din Liga I! – Mirel Rădoi a cerut măcar …]

Sport 0 Comentarii

Steaua – Timișoara Saracens, duminică, de la 18.30, în ultimul act al Cupei

Steaua – Timișoara Saracens, duminică, de la 18.30, în ultimul act al Cupei – Cea de-a 70-a ediție a finalei Cupei României la rugby, CSA Steaua București – Timișoara Saracens …]

Sport 0 Comentarii

Gerd Muller, cel mai bun jucător german din istoria Bundesligii

Gerd Muller, cel mai bun jucător german din istoria Bundesligii – Legendarul atacant Gerd Muller a fost ales de Bild cel mai bun fotbalist german din istoria Bundesligii, el fiind …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*