12 aprilie 2016 Comentarii 0

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, pentru a merge la înmormântarea tatălui său

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, pentru a merge la înmormântarea tatălui său

Aflat după gratii, Dan Diaconescu trece prin momente dureroase zilele acestea.  Tatăl lui, în vârstă de 91 de ani a murit duminică seara. Bărbatul a fost descoperit în stop cardio-respirator de fiul său mai mic. Pentru a putea merge la înmormântarea propriului tată, acesta a cerut o permisie de 24 de ore care i-a fost acordată.

Potrivit România Tv, Dan Diaconescu a ieşit din Penitenciarul Rahova, marţi seară, fără escortă. Acesta a fost aşteptat la poarta închisorii de iubita sa şi au plecat împreună într-o maşină. Ei se vor îndrepta în următoarele ore către Caracal, acolo unde are loc înmormântarea. Din punct de vedere legal, Dan Diaconescu are dreptul de a fi liber în această situație, mai ales că până acum el nu a mai cerut permisie.

Tatăl lui Dan Diaconescu, Nicolae, a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au efectuat de mai multe ori manevre de resuscitare, însă în zadar. Bătrânul s-a stins din viață duminică seara.

Fondatorul OTV a fost condamnat la 5 ani şi şase luni cu executare pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Diaconescu senior a adus scutul antirachetă la olteni

Nicolae Diaconescu, fost comandor de aviație, a fost un susținător înfocat al scutului antirachetă ce a fost amplasat la fosta bază militară Deveselu. De altfel, tatăl fondatorului OTV a ieșit la pensie chiar din cadrul unităţii de la Deveselu.

„Am ştiut tot timpul că vor veni americanii şi la noi. Tot timpul. Sper să fi contat şi faptul că eu şi colegul meu Nicolae Velţan, comandori de aviaţie de când ne ştim, am bombardat cu scrisori, de mai bine de 8 ani, autorităţile americane şi române cu privire la avantajele instalării unei baze militare moderne la Deveselu”, spunea mândru nea Nicu, în urmă cu cinci ani, pentru Libertatea.

Post-ul Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, pentru a merge la înmormântarea tatălui său apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, pentru a merge la înmormântarea tatălui său

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua, clubul condamnaților! Timo Gebhart este la o semnătură distanță de Steaua! Mijlocașul german se află de câteva zile în România. Neamțul ar deveni al cincilea personaj cu probleme penale de la campioana României

Steaua, clubul condamnaților! Timo Gebhart este la o semnătură distanță de Steaua! Mijlocașul german se află de câteva zile în România. Neamțul ar deveni al cincilea personaj cu probleme penale …]

Sport 0 Comentarii

Romario: ”Platini a colaborat mulți ani cu mafia FIFA”. Prințul Ali, candidat oficial

Romario: ”Platini a colaborat mulți ani cu mafia FIFA”. Prințul Ali, candidat oficial – Fostul internațional brazilian Romario, în prezent senator al țării sale, a opinat că niciunul dintre candidații …]

Sport 0 Comentarii

Mutu reacționeză, după ce numele său a apărut într-un dosar din Italia care anchetează transferurile de fotbaliști: ”Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!”

Mutu reacționeză, după ce numele său a apărut într-un dosar din Italia care anchetează transferurile de fotbaliști: ”Nu sunt acuzat de evaziune fiscală!” – După ce numele său a apărut …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*