11 aprilie 2016 Comentarii 0

Dan Diaconescu a primit vestea teribilă la închisoare! Tatăl lui a murit!

Dan Diaconescu a primit vestea teribilă la închisoare! Tatăl lui a murit!

Aflat după gratii, Dan Diaconescu trece prin momente dureroase zilele acestea.  Tatăl lui, în vârstă de 91 de ani a murit duminică seara. Bărbatul a fost descoperit în stop cardio-respirator de fiul său mai mic.

Tatăl lui Dan Diaconescu a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au efectuat de mai multe ori manevre de resuscitare, însă în zadar. Cel mai probabil, Dan Diaconescu va cere elibererea pentru înmormântare, așa cum a procedat și Gică Popescu când a murit tatăl său. Din punct de vedere legal, Dan Diaconescu are dreptul de a fi liber în această situație, mai ales că până acum el nu a mai cerut permisie.

Fondatorul OTV a fost condamnat la 5 ani şi şase luni cu executare pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Post-ul Dan Diaconescu a primit vestea teribilă la închisoare! Tatăl lui a murit! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dan Diaconescu a primit vestea teribilă la închisoare! Tatăl lui a murit!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Viitorul a copiat modelul Astrei. Constănțenii au petrecut înaintea meciului cu Dinamo FOTO&VIDEO

Viitorul a copiat modelul Astrei. Constănțenii au petrecut înaintea meciului cu Dinamo FOTO&VIDEO – Jucătorii formaţiei FC Viitorul au susţinut, miercuri seară, banchetul de final al sezonului 2015-2016. Constănțenii joacă …]

Sport 0 Comentarii

Moment de reculegere în memoria victimelor din clubul Colectiv, la Italia-România

Moment de reculegere în memoria victimelor din clubul Colectiv, la Italia-România – Meciul amical de fotbal dintre selecționatele Italiei și României, care va avea loc marți, 17 noiembrie, la Bologna …]

Sport 0 Comentarii

A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă!

A salvat mii de vieţi şi a refuzat să plece din ţară la mai bine! El este românul care a revoluţionat neuroghirurgia! Află-i povestea tristă de viaţă! – Cu o  …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*