6 aprilie 2016 Comentarii 0

Dan Mihalache lasă Administrația Prezidențială pentru Ambasada României la Londra

Dan Mihalache lasă Administrația Prezidențială pentru Ambasada României la Londra

Dan Mihalache, șeful Cancelariei Prezidențiale, va pleca ambasador la Londra, a anunțat președintele Klaus Iohannis, miercuri seară.

Anunțul șefului statului vine la o zi după ce acesta a semnat decretele de rechemare a 14  ambasadori.

„Pot să confirm că domnul Mihalache a fost propus pentru poziția de ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii și pot să vă spun că am aprobat această solicitare și nu este singura. Avem în lucru un pachet de aproximativ 20 de poziții de ambasadori pe care le-am aprobat”, a spus Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Iohannis a mai spus că va trimite joi în Parlament un pachet de aproximativ 20 de propuneri de ambasadori. Printre aceste propuneri se numără și un nume nou pentru Chișinău – Daniel Ioniță, fost secretar de stat in MAE – și Marius Lazurca, actualul ambasador la Chișinau, pentru Budapesta.

Dan Mihalache a fost numit consilier prezidențial pe 22 decembrie 2014.

Post-ul Dan Mihalache lasă Administrația Prezidențială pentru Ambasada României la Londra apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Dan Mihalache lasă Administrația Prezidențială pentru Ambasada României la Londra

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Daria Kasatkina va fi prima adversară a Simonei Halep la Miami. Rusoaica are de peste două ori mai multe victorii decât reprezentanta noastră în 2016

Daria Kasatkina va fi prima adversară a Simonei Halep la Miami. Rusoaica are de peste două ori mai multe victorii decât reprezentanta noastră în 2016 – Rusoaica Daria Kasatkina (18 …]

Sport 0 Comentarii

FABULOS! Un român conduce în maratonul de la Polul Nord!

FABULOS! Un român conduce în maratonul de la Polul Nord! – Tibi Ușeriu conduce ultramaratonul de la Polul Nord, un traseu de 566 de kilometri. Românul mai are 200 de …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep joacă după miezul nopții, la Miami! ^Irina Begu a călcat apăsat în turul doi, unde va da peste o ”dezbrăcată”!

Simona Halep joacă după miezul nopții, la Miami! ^Irina Begu a călcat apăsat în turul doi, unde va da peste o ”dezbrăcată”! – Simona Halep a aflat când va juca …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*