23 aprilie 2016 Comentarii 0

Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg, la Europeanul de judo

Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg, la Europeanul de judo

Daniel Natea (24 de ani) a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg, în cadrul Campionatului European de judo, de la Kazan, Rusia.

În meciul pentru medalie, românul l-a învins prin ippon pe ucraineanul Oleksandr Gordiienko, ajuns în această fază după recalificări.

Natea a ratat calificarea în finală, fiind învins în semifinale prin ippon, în faţa israelianului Or Sasson. Până în semifinale, Natea, care nu a evoluat în primul tur, i-a învins pe austriacul Daniel Allerstorfer şi pe maghiarul Barna Bor. Natea a câştigat prin ippon în faţa lui Allerstorfer şi prin wazari în meciul cu Bor.

Post-ul Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg, la Europeanul de judo apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la categoria +100 kg, la Europeanul de judo

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie

Vești bune privind Legea indemnizației pentru mame: Normele de aplicare vor fi gata înainte de 1 iulie – Normele de aplicare pentru Legea indemnizațiilor pentru mame ar putea fi gata …]

Sport 0 Comentarii

Un fost stelist a fost cuprins de nostalgie. ”Unele momente nu se pot uita!”

Un fost stelist a fost cuprins de nostalgie. ”Unele momente nu se pot uita!” – Fostul stelist Lukasz Szukala n-a uitat momentele extraordinare petrecute la actuala campioană a României. Polonezul …]

Sport 0 Comentarii

Steliştii, mesagerii păcii în Liga 1: “Suntem inofensivi, nu deranjăm pe nimeni!”

Steliştii, mesagerii păcii în Liga 1: “Suntem inofensivi, nu deranjăm pe nimeni!” – Steaua a pierdut, 0-2, la Cluj, cu CFR, la capătul unei partide în care nu şi-a creat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*