10 mai 2016 Comentarii 0

Daniela Crudu, mișcări demențiale, cu spatele la cameră. Ce i-a spus Bianca după ce a văzut-o | VIDEO

Daniela Crudu, mișcări demențiale, cu spatele la cameră. Ce i-a spus Bianca după ce a văzut-o | VIDEO

Daniela Crudu face ce face și atrage toate privirile. Focoasa brunetă a publicat pe o rețea de socializare un clip în care se mișcă frenetic, cu posteriorul la cameră.

Probabil clipului i s-a aplicat un efect într-un program de prelucrare video, însă formele Cruduței i-au înnebunit pe amicii ei virtuali care au înroșit butonul de Like.

Deși cei mai mulți au fost vrăjiți de mișcările Danielei, prietena ei, Bianca Drăgușanu a observat altceva și a simțit nevoia să o atenționeze. ”Nu știu cine, dar ți-a făcut exact rochia pe care mi-am făcut-o eu acum 5 ani la Dansez pt Tine. Inspirația momentului. Ești mega frumoasa și te ❤️mult. Nu mai lua rochii de la ăștia”, i-a scris Bianca.

Cruduța i-a răspuns prompt, amuzată: ”E chiar rochia ta. Rochița ta de la Dansez”.

Post-ul Daniela Crudu, mișcări demențiale, cu spatele la cameră. Ce i-a spus Bianca după ce a văzut-o | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Daniela Crudu, mișcări demențiale, cu spatele la cameră. Ce i-a spus Bianca după ce a văzut-o | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”De doi ani încoace prietenul meu își dorește foarte mult să mai facem sex cu încă o femeie” – De când lumea si …]

Sport 0 Comentarii

Dezvăluiri spectaculoase din copilăria lui Adrian Mutu! ^”A debutat la 7 ani, la noi, la echipa Phoenix Călugăreasca” / FOTO

Dezvăluiri spectaculoase din copilăria lui Adrian Mutu! ^”A debutat la 7 ani, la noi, la echipa Phoenix Călugăreasca” / FOTO – Adrian Mutu (37 de ani) va redebuta vineri seară, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*