9 mai 2016 Comentarii 0

David Cameron avertizează: O ieşire a Marii Britanii din UE va creşte riscul de război în Europa

David Cameron avertizează: O ieşire a Marii Britanii din UE va creşte riscul de război în Europa

David Cameron a avertizat că Marea Britanie este mai în siguranță în cadrul Uniunii Europene. Premierul britanic a afirmat că parea în Europa ar putea fi amenințată, în cazul în care britanicii vor vota pentru ieșirea țării din blocul comunicat, în cadrul referendumului organizat pe 23 iunie.

”Uniunea Europeană a contribuit la reconcilierea țărilor care s-au confruntat timp de decenii”, a reamintit Cameron într-un discurs rostit la British Museum din Londra, transmite AFP.

”Este în interesul național al Regatului Unit de a menține un obiectiv comun în Europa pentru a evita viitoare conflicte între țările europene (…)De fiecare dată când îi întoarcem spatele Europei, mai devreme sau mai târziu regretăm”, a avertizat premierul.

”În actuala situație internațională periculoasă, cooperarea cea mai strânsă posibilă cu vecinii noștri europeni este esențială”, a subliniat David Cameron, care a făcut referire și la provocările reprezentate de organizația teroristă Statul Islamic sau de criza refugiaților.

Britanicii trebuie să se pronunțe prin referendum, pe 23 iunie, în legătură cu rămânerea sau ieșirea țării lor din Uniunea Europeană și sondajele arată că opinia nu este încă decisă.

Post-ul David Cameron avertizează: O ieşire a Marii Britanii din UE va creşte riscul de război în Europa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – David Cameron avertizează: O ieşire a Marii Britanii din UE va creşte riscul de război în Europa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Noul ”Bad Boy” de la Steaua chiar e băiat rău. De ce a primit 11 luni de închisoare cu suspendare. Ce probleme mai are Gebhart, pe cât va semna și ce bani va lua. De ce alege mereu numărul 13

Noul ”Bad Boy” de la Steaua chiar e băiat rău. De ce a primit 11 luni de închisoare cu suspendare. Ce probleme mai are Gebhart, pe cât va semna și …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali nu renunță la ideea reveniri echipei în Ghencea: ”Trebuie să rezolvăm”

Gigi Becali nu renunță la ideea reveniri echipei în Ghencea: ”Trebuie să rezolvăm” – Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că trebuie să rezolve …]

EXCLUSIV | Periş, comuna cu mai multe parcuri pe cap de locuitor decât Bucureștiul

EXCLUSIV | Periş, comuna cu mai multe parcuri pe cap de locuitor decât Bucureștiul – Periş este o comună ilfoveană cu 7.557 de locuitori, un palat regal contruit de Carol …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*