De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă?
1 aprilie 2016 Comentarii 0

De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă?

De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă?

Publicațiile din România nu au ratat ocazia să se ”joace” cu cititorii lor de 1 Aprilie, ziua internațională a păcălelilor. Deși tentativele de păcăleală sunt oarecum previzibile în această zi, nu puțini au fost utilizatorii creduli care au picat în plasă și au luat în serios știrile-glumă ce au circulat pe internet…

refugiati brailaO păcăleală de 1 Aprilie ”la modă” a fost una care anunța cititorii că autoritățile au un plan secret de a crea tabere de refugiați în diverse zone ale țării. Este gluma făcută atât de un ziar local din Brăila, cât și de unul din Brașov… ”Pentru că autorităţile locale nu au făcut nimic, de ani de zile, în locul fostei unităţi militare, Ministerul Apărării a decis să-şi ia înapoi terenul şi clădirile aferente şi să amenajeze acolo o tabără pentru refugiaţii din Siria şi Afganistan”, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. ”Știrea” a fost ”înghițită” de câțiva cititori. ”Îi primim, căci avem nevoie de ei la muncile câmpului”, a comentat un utilizator.

De același subiect s-au legat și cei de la Newsbv.ro, care și-au păcălit cititorii că ”1.300 de refugiați sirieni vor fi aduși la Brașov. Prefectura ține la secret întreaga operațiune”.

Primarul Gheorghe Nichita, împăcat cu amanta

nichita bzi

Foto: bzi.ro

Mare le-a fost mirarea ieșenilor când au aflat, azi dimineață, de pe site-ul unui ziar local din oraș, că primarul suspendat Gheorghe Nichita s-a împăcat cu amanta Adina Samson, cea care l-a reclamat la DNA. Jurnaliștii ieșeni glumesc că fostul edil, aflat acum în arest la domiciliu, ar fi luat legătura cu Adina, iar aceasta îl vizitează acasă… Farsa nu a făcut însă prea multe victime printre cititori, ținând cont de amploarea scandalul real dintre cei doi protagoniști, care l-a adus pe fostul primar în spatele gratiilor în vara anului trecut.

Orașul paralizat de o grevă generală

greva ora de sibiuSibienii care au căzut în plasa întinsă de cei de la Ora de Sibiu, în mod sigur nu au mai ieșit azi din casă! Asta pentru că publicația anunța o grevă generală, care ar fi paralizat tot orașul. ”Atenție mare dacă aveți treabă astăzi dis de dimineață în oraș. Principalele instituții publice nu funcționează din cauza unei greve generale a angajaților, nemulțumiți de condițiile de lucru și de salariul mic”, au glumit jurnaliștii.

Fumatul, permis de Sărbători

O publicație din Maramureș s-a jucat nemilos cu sentimentele fumătorilor, greu încercați de când a intrat în vigoare legea ce le interzice să-și aprindă țigările în baruri. Jurnaliștii le-au dat speranțe, anunțând că fumatul va fi permis în sărbătorile legale. ”Conform unui nou proiect legislativ, fumatul ar putea fi permis în baruri şi localuri, dar numai de sărbătorile legale. Astfel, de Crăciun, Paşti, de Ziua Naţională a României sau de Ziua Muncii, maramureşenii vor putea fuma nestingheriţi, unde vor dori”, apare pe site-ul infomm.ro.

Post-ul De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De 1 APRILIE, au curs păcălelile în online-ul românesc! Tu ai picat în plasă?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze

Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze – Citeşte mai departe pe ejobs.ro Post-ul Cum să-ţi faci scrisoarea de intenţie să conteze apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: …]

Sport 0 Comentarii

Transfer ciudat al celui mai bun pasator: Achim a reziliat cu Viitorul şi e la Voluntari. ”Rege” dator?

Transfer ciudat al celui mai bun pasator: Achim a reziliat cu Viitorul şi e la Voluntari. ”Rege” dator? – Vlad Achim (26 de ani), fostul mijlocaş al Viitorului, a semnat, …]

Sport 0 Comentarii

Speranța moare ultima: ”Arena Națională se va redeschide!”

Speranța moare ultima: ”Arena Națională se va redeschide!” – Vice-premierul Vasile Dîncu a declarat că există posibilitatea ca Arena Naţională să fie redeschisă în viitorul apropiat, cel mai probabil în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*