4 mai 2016 Comentarii 0

De când a venit pe lume, fiica lui Sore nu a stat niciun weekend acasă! Ce se întâmplă cu micuţa Erin de câte ori mama ei iese în oraş!

De când a venit pe lume, fiica lui Sore nu a stat niciun weekend acasă! Ce se întâmplă cu micuţa Erin de câte ori mama ei iese în oraş!

Sore trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. De când a născut, viaţa artistei s-a schimbat total, iar ea profită din plin de timpul petrecut alături de micuţa Erin. Spre deosebite de alte mame, care sunt extrem de grijulii cu bebeluşii lor, Sore pare extrem de relaxată.

Anul acesta, de Paşte, vedeta a petrecut împreună cu familia, iar Erin a fost în centrul atenţiei, aşa cum era de aşteptat. „Încă de când a venit pe lume, Erin nu a stat vreun weekend acasă. Am plimbat-o din prima săptămână, ba la bunici, ba la prieteni în vizită, ba la munte. Se vede treaba că îi place să călătorească, îi prieşte schimbarea de mediu pentru că este veselă, râde larg şi zgomotos, doarme neântoarsă şi mănâncă cu poftă. Avand în vedere ca este prima sărbatoare petrecută în sanul familiei, a fost in centrul atenţiei, bineînţeles. A primit chiar şi primul ei “antideochi” de la străbunica şi a răsplătit-o cu un zambet şi un somn profund. Noi, pe de alta parte, nu simţim “greutatea” de a fi părinti, parcă ne distram mai cu pofta şi apreciem şi mai mult compania prietenilor. Serile cu ei la noi în vizita sau în deplasare, au alta savoare iar pitica nu este doar fetiţa noastra, ci a grupului. Primeste pupici şi îmbrăţisari cu maaaare drag. Mie mi-au apărut un pic cearcănele, nefiind obisnuită sa imi intrerup somnul de noapte pînă la apariţia ei, dar când deschid ochii şi îi văd figura ei de mogâldeaţă, îmi vine să fac tumbe de fericire”, a scris Sore pe blogul personal.

Post-ul De când a venit pe lume, fiica lui Sore nu a stat niciun weekend acasă! Ce se întâmplă cu micuţa Erin de câte ori mama ei iese în oraş! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De când a venit pe lume, fiica lui Sore nu a stat niciun weekend acasă! Ce se întâmplă cu micuţa Erin de câte ori mama ei iese în oraş!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

VIOLENŢE pe aeroportul din Atena: 5 răniţi și 36 de arestați în altercaţiile dintre fanii lui Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie

VIOLENŢE pe aeroportul din Atena: 5 răniţi și 36 de arestați în altercaţiile dintre fanii lui Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie – Cinci persoane au fost rănite în violenţele ce …]

Sport 0 Comentarii

Superamicalul România – Spania este în pericol. ^Arena Națională nu are încă autorizația de la pompieri

Superamicalul România – Spania este în pericol. ^Arena Națională nu are încă autorizația de la pompieri – Naționala de fotbal a României, calificată la Euro 2016 din Franța, are programat …]

Sport 0 Comentarii

Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia

Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia – Mai multe pe rtv.net Post-ul Horoscop Mariana Cojocaru: Care este îngerul care îţi protejează zodia apare prima dată în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*