28 aprilie 2016 Comentarii 0

De ce nu poate candida Popescu Piedone la primăria Sectorului 4. Motivaţia judecătorilor

De ce nu poate candida Popescu Piedone la primăria Sectorului 4. Motivaţia judecătorilor

Cristian Popescu Piedone a aflat, ieri, că cea de a doua cerere a sa de a candida la primăria Sectorului 4 a fost respinsă. Motivul este cât de poate de simplu: a făcut o cerere greşită.

Cererea lui Piedone a candida la primăria sectorului 4 a fost respinsă pentru că „a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti al partidului Puterii Umaniste şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti”, scrie digi24.ro. Asta spun magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 în motivarea de respingere a candidaturii.

„Întrucât intimatul a candidat la funcţia de primar al sectorului 4 din municipiul Bucureşti, municipiu care nu face parte din niciun judeţ, neexistând o organizaţie judeţeană a partidului, instanţa reţine că propunerea de candidatură trebuia să fie semnată şi să provină de la conducerea organizaţiei municipiului Bucureşti, cum de altfel este reglementat şi în Statutul Partidului Puterii Umaniste. Analizând dosarul de candidatură depus de intimat reiese că propunerea de candidatură a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti al partidului Puterii Umaniste şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti”, se arată în motivarea judecătorilor.

Prima cerere a lui Piedone a fost anulată de instanţă din cauza suspiciunilor privind semnăturile pentru susţinerea candidaturii la prmăria Sectorului 5.

Decizia de ieri nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore.

Post-ul De ce nu poate candida Popescu Piedone la primăria Sectorului 4. Motivaţia judecătorilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De ce nu poate candida Popescu Piedone la primăria Sectorului 4. Motivaţia judecătorilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc”

A criticat multe vedete, însă Iulia Albu recunoaşte în sfârşit de ce taie şi spânzură de fiecare dată! „Nu mă tem să o recunosc” – De-alungul timpului, Iulia Albu şi-a …]

Sport 0 Comentarii

Cât a costat turneul naționalei în Antalya. FRF plătește să-l monitorizeze pe Budescu

Cât a costat turneul naționalei în Antalya. FRF plătește să-l monitorizeze pe Budescu – Consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a declarat, la Dolce Sport, că selecționata divizionară a …]

Sport 0 Comentarii

Primarul din Baia Mare: ”Trebuia să vină la mine, să discutăm. ^Dacă m-a sunat, probabil că avea o problemă”. Toate reacțiile

Primarul din Baia Mare: ”Trebuia să vină la mine, să discutăm. ^Dacă m-a sunat, probabil că avea o problemă”. Toate reacțiile – ACTUALIZARE / Emeric Ienei, antrenorul Stelei din 1986: …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*