2 aprilie 2016 Comentarii 0

De ce nu s-a aruncat Salah Abdeslam în aer, în atentatele din Paris. Motivul a fost dezvăluit abia acum

De ce nu s-a aruncat Salah Abdeslam în aer, în atentatele din Paris. Motivul a fost dezvăluit abia acum

Dezvăluirea a fost făcută de către fratele lui Abdeslam, Mohamed Abdeslam, după o vizită pe care i-a făcut-o în închisoarea din Belgia. Cei doi au vorbit o oră, timp în care teroristul ar fi spus, de mai multe ori, că regretă cele întâmplate. De asemenea, teroristul de 26 de ani a spus că în mod intenționat nu a detonat vesta cu explozibil pe care o purta, ca să nu provoace şi mai multe victime.

Dacă voiam, ar fi fost mai multe victime. Din fericire, n-am mers până la capăt”, ar fi declarat teroristul. Salah Abdeslam i-a mai spus fratelui său că a fost atras în acest proiect de cunoștințe de-ale sale, dar în niciun caz nu a fost cel care a planificat atentatele și nici măcar nu a știut, la început, ceea ce se va petrece. Totuși, a recunoscut că în seara de 13 noiembrie 2016 purta o centură cu explozibili.

Cât despre atentatele din Belgia, el a negat orice implicare. Salah este la curent cu atentatele din 22 martie numai pentru că are un televizor în celula sa, potrivit fratelui.

Mohamed Abdeslam a mai declarat BFMTV că fratele său este obosit și se deplasează cu greu. A fost, într-adevăr, rănit de forțele de ordine atunci când a fost reținut, la 18 martie.

Post-ul De ce nu s-a aruncat Salah Abdeslam în aer, în atentatele din Paris. Motivul a fost dezvăluit abia acum apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De ce nu s-a aruncat Salah Abdeslam în aer, în atentatele din Paris. Motivul a fost dezvăluit abia acum

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Anglia a reușit Marele Șlem în Turneul Celor 6 Națiuni, după 31-21 cu Franța

Anglia a reușit Marele Șlem în Turneul Celor 6 Națiuni, după 31-21 cu Franța – Naționala de rugby a Angliei s-a impus sâmbătă cu 31-21 pe terenul Franței, în ultima …]

Sport 0 Comentarii

Brazilia, show cu Neymar, Argentina – salvată de Messi

Brazilia, show cu Neymar, Argentina – salvată de Messi – Carlos Dunga a obţinut a 14-a victorie în cele 16 meciuri în care s-a aflat pe bancă de la revenirea …]

Sport 0 Comentarii

Victorii în deplasare pentru Sibiu și Tg. Jiu. Liderul Steaua câștigă

Victorii în deplasare pentru Sibiu și Tg. Jiu. Liderul Steaua câștigă – De vineri, când Phoenix Galați a trecut de U-Banca Transilvania Cluj, 85-79, au început meciurile runde a noua …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*