11 aprilie 2016 Comentarii 0

De ce vrea Grigore Leşe să fie scos din videoclipul trupei Taxi: „M-au sunat şi oameni de la BOR”

De ce vrea Grigore Leşe să fie scos din videoclipul trupei Taxi: „M-au sunat şi oameni de la BOR”

Grigore Leşe spune că nu a ştiut exact despre ce este vorba în piesa „despre smerenie” şi că a primit multe reacţii negative după ce a apărut în videoclipul trupei Taxi.

M-am dus cu tot dragul la filmarea pentru piesa Despre Smerenie, am văzut artiștii, am citit și textul înainte. Problema nu este piesa în sine, ci modul în care lumea a interpretat-o, că ar fi împotriva Catedralei Neamului. S-a dat o altă înțelegere piesei. M-am trezit cu interpretări de tot felul. M-au sunat și oameni de la Mitropolia din Iași, de la BOR. Am fost la Cernica și m-a oprit lumea pe stradă să mă întrebe ce caut eu acolo. Dacă oamenii sunt nemulțumiți de prezența mea, am zis că este mai bine să nu fiu acolo.

Calitatea acestui clip nu intră în discuție, nu am nimic cu Dan Teodorescu. Motivul ține de efectul piesei, de interpretările date, nu de conținutul ei. Am citit textul înainte, am văzut că e un text despre smerenie. Pentru mine aceste lucruri sunt importante. Eu am fot botezat într-o biserică din lemn, în Stoiceni, în nordul României. Important este ca oamenii să meargă la biserică, să intre într-un rost, într-o rânduială. Pe Hristos îl găsești și într-o biserică mică și într-una mare. Eu nu am nimic împotriva Bisericii, împotriva Catedralei Neamului. S-a dat însă o altă interpretare și am decis să mă retrag, din cauza acestor efecte. Decât să fiu într-o discuție neplăcută, mai bine să nu fiu acolo”, a declarat Grigore Leşe, potrivit paginademedia.ro.
<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/HSg2qfYkB8I” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul De ce vrea Grigore Leşe să fie scos din videoclipul trupei Taxi: „M-au sunat şi oameni de la BOR” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De ce vrea Grigore Leşe să fie scos din videoclipul trupei Taxi: „M-au sunat şi oameni de la BOR”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

“Lunetistul” Bogdan Dinu a dat de pământ cu “Bestia Croaţiei”!

“Lunetistul” Bogdan Dinu a dat de pământ cu “Bestia Croaţiei”! – Pugilistul buzoian Bogdan Dinu a obţinut a XV-a victorie la profesionişti după ce, vineri noapte, l-a învins prin KO, …]

Sport 0 Comentarii

Sepp Blatter își plânge singur de milă: ”Plecarea mea, o tristețe”

Sepp Blatter își plânge singur de milă: ”Plecarea mea, o tristețe” – “Plecarea care mi se pregătește, o tristețe”, a deplâns președintele demisionar al Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), Joseph …]

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo!

Alarmele teroriste te fac să sufli și-n iaurt: control la sânge la porți, inclusiv în panfofi! Un roș-albastru, altoit de ”câini”. Petardele au întrerupt derby-ul Steaua – Dinamo! – Atmosferă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*