14 aprilie 2016 Comentarii 0

De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți

De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți

Un american a avut parte de o experiență de coșmar după ce a mers la stomatolog din cauza unui abces.

Chiar dacă în general pentru nimeni nu e plăcută vizita la dentist, un bărbat din Indiana, SUA, are tot dreptul să se teamă de aceștia. Recent, acesta a mers la un cabinet stomatologic din cauza unui abces care îl supăra.

Spre oroarea sa însă, omul s-a trezit după câteva ore pe un pat de spital, complet dezbrăcat și fără nici un dinte în gură. Donny Grigsby a aflat de la soția sa că medicul s-a hotărât brusc să îi scoată toți dinții ca să împiedice o infecție să se răspândească. De altfel, femeia a fost cea care văzând că au trecut deja 6 ore și intervenția nu se încheiase, a dat buzna în cabinet, iar când a văzut ce se întâmplă, a chemat o ambulanță.

În timp ce stomatologul încearcă acum să se apere spunând că a făcut ce a considerat de cuviință, cei doi soți sunt deciși să îl dea în judecată pentru daune morale și materiale.

Post-ul De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mașina cumpărată de 15 milioane de oameni este la Artmark / GALERIE FOTO

Mașina cumpărată de 15 milioane de oameni este la Artmark / GALERIE FOTO – Ford T, primul automobil modern cu producție în masă, cea mai bine vândută mașină timp de aproape …]

Sport 0 Comentarii

Rednic, despre derby: ”VICTORIE, trebuie să ne păstrăm şansele pentru play-off”

Rednic, despre derby: ”VICTORIE, trebuie să ne păstrăm şansele pentru play-off” – Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa are doar varianta …]

Sport 0 Comentarii

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis” – Emiliam Hulubei, șeful AFAN, a anunțat …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*