25 aprilie 2016 Comentarii 0

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Emiliam Hulubei, șeful AFAN, a anunțat că începând de astăzi orice jucător de la echipele din România aflate în insolvență poate pleca gratis. 

”De astăzi, luni, 25 aprilie, orice jucător legitimat la un club în insolvență și care e neplătit de mai mult de 90 de zile poate depune cerere să fie declarat liber și pleacă gratis oriunde dorește. În această situație pot fi 300 de jucători. În total, în primele două ligi sunt 14 cluburi în insolvență. Cred că doar unul sau două reușesc până la final să depășească această situație, restul vor da faliment!

Legea insolvenței e un mare câștig pentru jucători. Sunt mulți care au de primit mulți bani din trecut. Spre exemplu, Lukanovici mă sună și acum și mă întreabă de ce nu primește banii de la Rapid din 2014, vreo 8.000 de euro.

În cazul falimentului, jucătorii nu vor mai avea cum să fie plătiți, după părerea mea. Rapid are viață grea. Dacă nu promovează, cred că pe Rapid o paste falimentul”, a spus Hulubei la radiosport1.ro.

În Liga 1, cluburi precum ASA, Petrolul, CFR sunt în insolvență, iar Dinamo a ieșit din insolvență.

Post-ul Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cătălina Ponor pleacă la Viena să se opereze la tendon: “Trag tare pentru Rio!”

Cătălina Ponor pleacă la Viena să se opereze la tendon: “Trag tare pentru Rio!” – Gimnasta Cătălina Ponor a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că pleacă la Viena …]

Sport 0 Comentarii

Atac cu bombă în Bagdad: cel puțin 14 morți și 25 de răniți

Atac cu bombă în Bagdad: cel puțin 14 morți și 25 de răniți – Atac cu bombă în apropiere de Bagdad, capitala Irakului. Cel puțin 14 persoane au fost ucise …]

Sport 0 Comentarii

FRF cedează cluburilor sumele din transferurile juniorilor de la Centrele de Excelență

FRF cedează cluburilor sumele din transferurile juniorilor de la Centrele de Excelență – Federația Română de Fotbal a găsit o formulă financiară prin care încearcă să le închidă gura celor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*