4 mai 2016 Comentarii 0

Decizia luată de Rita Mureşan, după moartea lui Marian Dârţă. „Stilistul vedetelor” va fi înmormântat joi

Decizia luată de Rita Mureşan, după moartea lui Marian Dârţă. „Stilistul vedetelor” va fi înmormântat joi

Marian Dârţă, numit şi „Stilistul vedetelor”, va fi înmormântat în Sinteşti, lângă bunicii săi, aşa cum şi-a dorit. Până atunci, trupul lui a fost depus la capela cimitirului Bellu.

Marian Dârţă îşi va dormi somnul de veci în cimitirul din Sinteşti, aşa cum şi-a dorit. Printre cei care îl vor conduce pe ultimul drum, joi, se află şi buna lui prietenă, Rita Mureşan, aflată în acest moment la Baia Mare. Deşi drumul până în Capitală este destul de lung, creatoarea de modă a decis să facă un sacrificiu şi să îşi amâne planurile, pentru a merge la înmormântarea lui Marian Dârţă.

„Dacă îmi spunea cineva că mă voi pune pe drum de la Baia Mare la Bucureşti nu l-aş fi crezut! Şi cu toate că surorile şi nepoatele lui au zis că e ok, că sunt cu sufletul, eu am simţit să vin! Nu ştiu dacă am avut prieten mai bun ca tine! Luminată să îţi fie calea! Vin până la tine ca mâine să mă întorc pentru că vineri am seminar în Baia Mare, iar sâmbătă îl botez pe îngeraşul Dominic!”, a scris Rita Mureşan, pe Facebook.

Marian Dârţă a murit în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferinţă. „Stilistul vedetelor” suferea de cancer de câţiva ani, iar în ultimele zile fusese internat într-un centru de boli paleative, deoarece starea sa devenise critică. Tot aici, el şi-a dat şi ultima suflare, în prima zi de Paşte.

Post-ul Decizia luată de Rita Mureşan, după moartea lui Marian Dârţă. „Stilistul vedetelor” va fi înmormântat joi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Decizia luată de Rita Mureşan, după moartea lui Marian Dârţă. „Stilistul vedetelor” va fi înmormântat joi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ronaldo și-a mai făcut rost de un scandal, după ultima reclamă

Ronaldo și-a mai făcut rost de un scandal, după ultima reclamă – Un furnizor de cablu și de Internet din Israel l-a băgat în bucluc pe Cristiano Ronaldo. Portughezul apare în …]

Sport 0 Comentarii

Tomas Ryde, selecționerul de la handbal: ”Am pierdut, soarele a răsărit şi azi. Mâine vom aduce nişte medalii pentru România”

Tomas Ryde, selecționerul de la handbal: ”Am pierdut, soarele a răsărit şi azi. Mâine vom aduce nişte medalii pentru România” – Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, suedezul Tomas …]

Sport 0 Comentarii

CSM București, victorie de serviciu în Liga Campionilor, cu suedezele de la Savehof

CSM București, victorie de serviciu în Liga Campionilor, cu suedezele de la Savehof – CSM București, campioana României la handbal feminin, s-a impus cu 27-22 (13-9) împotriva suedezelor de la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*