Decizia luată de Valentina Pelinel, cu puţin timp înainte de a naşte! „Voi ce aţi alege?”
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Decizia luată de Valentina Pelinel, cu puţin timp înainte de a naşte! „Voi ce aţi alege?”

Decizia luată de Valentina Pelinel, cu puţin timp înainte de a naşte! „Voi ce aţi alege?”

Valentina Pelinel se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a primului ei copil. Vedeta face cumpărături, iar printre lucrurile importante se află căruciorul, însă, fosta soţie a lui Boureanu nu se hotărăşte în privinţa culorii. Astfel că, blonda le-a cerut părerea fanilor.

„Prima zi la Târgul Baby Boom. Ce mă fac, îmi plac ambele: şi căruciorul roşu, dar şi cel bej. Voi ce aţi alege pentru bebeluş poznaş?”, a scris Valentina în dreptul imaginii.

13015464_996301830461294_7771680706359600187_n

Fostul model mai are câteva luni și se pregătește să devină mamă pentru prima oară. „Sunt pregătită, eu zic că da. Eu îmi doresc foarte mult să nasc natural, dar să vedem dacă ne şi iese.  Nu vreau să fie ceva planificat. Vreau să fie așa, de la Dumnezeu. Are termen la sfârșit de mai. Îm doresc mult să alăptez. E foarte bine pentru imunitatea lui. Trebuie să fii fără stres… cum o fi?”, spunea Valentina în urmă cu doar câteva zile.

Citește și: EXCLUSIV / I-a mărturisit totul în secunda în care a aflat că e însărcinată! Un singur om știe 100% cine este tatăl copilului Valentinei Pelinel!

Citește și: Cu un ochi plânge, cu-altul râde! Valentina Pelinel, mamă la exact 19 ani de la moartea tatălui său

Post-ul Decizia luată de Valentina Pelinel, cu puţin timp înainte de a naşte! „Voi ce aţi alege?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Decizia luată de Valentina Pelinel, cu puţin timp înainte de a naşte! „Voi ce aţi alege?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Noul Cod Fiscal schimbă iar regulile în România! ^Nu primești banii câștigați, dacă n-ai buletinul!

Noul Cod Fiscal schimbă iar regulile în România! ^Nu primești banii câștigați, dacă n-ai buletinul! – Noul Cod Fiscal vine cu alte bătăi de cap pentru jucătorii la pariuri sportive. …]

Sport 0 Comentarii

BOMBĂ! Roger Federer, cel mai mare jucător de tenis din istorie, a făcut anunțul în privința retragerii din activitate

BOMBĂ! Roger Federer, cel mai mare jucător de tenis din istorie, a făcut anunțul în privința retragerii din activitate – Elvețianul Roger Federer, care a terminat pentru a a 14-a …]

Sport 0 Comentarii

Fostul mare fotbalist Gică Popescu află ASTĂZI dacă judecătorii îi aprobă cererea de liberare condiţionată din închisoare

Fostul mare fotbalist Gică Popescu află ASTĂZI dacă judecătorii îi aprobă cererea de liberare condiţionată din închisoare – Judecătoria Sectorului 4 are pe rol luni, 5 octombrie, soluţionarea cererii de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*