13 aprilie 2016 Comentarii 0

Declaraţia neaşteptată a unui politician norvegian violat de un somalez: „E un produs al unei lumi nedrepte”

Declaraţia neaşteptată a unui politician norvegian violat de un somalez: „E un produs al unei lumi nedrepte”

Politicianul Karsten Nordal Hauken a fost violat, în urmă cu cinci ani, în casa sa, de către un somalez intrat prin efracţie. Individul a primit o pedeapsă de 4 ani şi jumătate de închisoare, iar după ispăşirea ei a fost deportat în Somalia.

Invitat într-o emisiune TV, la un post norgegian, politicianul şi-a exprimat regretul în ceea ce-l priveşte pe bărbatul care l-a abuzat.

„Sunt un bărbat somalez care a fost violat de un somalez care ceruse azil în Norvegia. Viaţa mi-a fost distrusă, dar acum mă simt vinovat pentru că el va fi trimis în ţara din care e”, a spus bărbatul, care l-a vizitat pe somalez în puşcărie, cu puţin timp înainte de deportare.

„M-am simţit fericit şi eliberat când am auzit că va pleca pentru totdeauna. Am simţit că statul norvegian m-a răzbunat, ca un tată care îl confruntă pe atacatorul copilului său. Dar am avut şi un puternic sentiment de vină şi de responsabilitate. Eu sunt motivul pentru care el nu e acum în Norvegia, ci într-un viitor incert, în Somalia. Îl văd pe acest om ca pe un produs al unei lumi nedrepte, al unei lumi marcate de război şi disperare”, a mai spus el, potrivit Daily Mail.

Post-ul Declaraţia neaşteptată a unui politician norvegian violat de un somalez: „E un produs al unei lumi nedrepte” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Declaraţia neaşteptată a unui politician norvegian violat de un somalez: „E un produs al unei lumi nedrepte”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor

Ieşenii se revoltă împotriva proprietarilor de câini care nu strâng mizeria făcută de animalele lor – Un grup de locatari din zona Podu Roş – Cantemir solicită Primăriei Iaşi să …]

Sport 0 Comentarii

Federer l-a pus la colț pe ”baby-Federer! Moment istoric pentru genialul elvețian

Federer l-a pus la colț pe ”baby-Federer! Moment istoric pentru genialul elvețian – Jucătorul de tenis Roger Federer, favoritul 4 de la Australian Open, a avut parte de un meci …]

Sport 0 Comentarii

Guangzhou Evergrande și-a făcut rost de o întâlnire cu FC Barcelona

Guangzhou Evergrande și-a făcut rost de o întâlnire cu FC Barcelona – CAMPIONATUL MONDIAL AL CLUBURILOR CF America – Guangzhou Evergrande 1-2 Oribe Peralta (55) / Long Zheng (80), Paulinho (90) TP Mazembe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*