Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare. „Când ai de gând să ieşi din starea asta?”
6 mai 2016 Comentarii 0

Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare. „Când ai de gând să ieşi din starea asta?”

Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare. „Când ai de gând să ieşi din starea asta?”

Delia şi-a surprins din nou fanii de pe contul de socializare, după ce a făcut publică o imagine în care pare că e goală, ţinând un ursuleţ în braţe. Şi asta nu e tot. Artista a apelat la un machiaj profesional, care a transformat-o total.

Imaginea făcută publică de artistă, nu a fost însă pe placul fanilor, care au considerat că exagerează. Dacă unii au felicitat-o pentru îndrăzneală, alţii au taxat-o. „Când ai de gând să ieşi din starea asta, sau rămâi aşa?”, „Catastrofă. Nu îmi place”, „Arăţi foarte bine aşa”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

13151906_1002126346549136_3037591257803946336_n

Delia este una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste. Are milioane de fani şi face show incendiar la fiecare concert pe care îl susţine. După 2003, în cariera solo, Delia a lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”.  În anul 2015 aceasta a lansat ultimul album, Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hit-ului ce a fost primul single de la înființarea „Media Forest” care a fost #1 pentru 21 de săptămâni. În martie 2015, Delia a susţinut primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out.

Post-ul Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare. „Când ai de gând să ieşi din starea asta?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Delia, criticată dur după ultima imagine postată pe contul de socializare. „Când ai de gând să ieşi din starea asta?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Selecționerul Danemarcei: ”Polonia și România, favorite la calificarea la CM 2018”

Selecționerul Danemarcei: ”Polonia și România, favorite la calificarea la CM 2018” – Echipele Poloniei și României sunt favorite din Grupa preliminară E pentru calificarea la CM 2018, afirmă noul selecționer …]

Sport 0 Comentarii

SCM Craiova l-a dat afară pe Oliver Popovici, după scandalul antijocului de la Oradea

SCM Craiova l-a dat afară pe Oliver Popovici, după scandalul antijocului de la Oradea – Antrenorul se la SCM Craiova a fost demis după scandalul de la meciul cu liderul …]

Sport 0 Comentarii

Perioada de transferuri din Liga I, între 26 ianuarie şi 22 februarie

Perioada de transferuri din Liga I, între 26 ianuarie şi 22 februarie – Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă anunţă că perioada transferurilor de iarnă este stabilită în intervalul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*