Delia, mărturisiri şocante la TV! „Nu am mai făcut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii”
3 aprilie 2016 Comentarii 0

Delia, mărturisiri şocante la TV! „Nu am mai făcut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii”

Delia, mărturisiri şocante la TV! „Nu am mai făcut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii”

Delia a reuşit din nou să se joace cu imaginaţia bărbaţilor în cadrul emisiunii „iUmor” de duminică seara. Plină de umor, artista a făcut o serie de mărturisiri spumoase, ce lasă să se înţeleagă altceva.

Un concurent de la „iUmor” a pus-o pe Delia să aleagă o carte de joc. Bărbatul trebuia să ghicească acţiunea şi a folosit câteva întrebări ajutătoare. Delia însă, a fost pusă pe glume.  „Nu am mai făcut-o de mult timp. Gura o pot folosi. De obicei o fac cu prietenii. Nu aş putea-o face cu tine”, a spus Delia în cadrul emisiunii „iUmor”.

delia

Delia este unua dintre cele mai iubite artiste de la noi cu un succes fulminant în muzică.  În anul 2015 aceasta a lansat albumul , Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hit-ului ce a fost primul single de la înființarea „Media Forest”.

Post-ul Delia, mărturisiri şocante la TV! „Nu am mai făcut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Delia, mărturisiri şocante la TV! „Nu am mai făcut-o de mult timp. De obicei o fac cu prietenii”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Oțelul Galați revine pe stadionul care-i poartă numele

Oțelul Galați revine pe stadionul care-i poartă numele – Fosta campioană a României din 2011 se întoarce acasă, după un exil forțat, de câteva luni. Oțelul Galați va disputa pe …]

Sport 0 Comentarii

Mitică Dragomir revine în fotbalul românesc. Unde va fi șef ”Corleone”

Mitică Dragomir revine în fotbalul românesc. Unde va fi șef ”Corleone” – Conform ilfovsport.ro, Dumitru Dragomir (69 de ani), fostul șef al LPF, a fost convins să vină la FC …]

Sport 0 Comentarii

Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă!

Halucinant. România îl trimite la Euro și pe arbitrul-gafeur Sebastian Colțescu! ^În 2008 a vrut să se sinucidă! – România va avea pentru prima dată din 1998 încoace arbitri la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*