11 mai 2016 Comentarii 0

Descinderi la trei primării din Arad! Edilii, săltați de DNA

Descinderi la trei primării din Arad! Edilii, săltați de DNA

Procurorii DNA Timișoara au descins, azi dimineață, la trei primării din județul Arad. Oamenii legii au ridicat documente, iar cei trei edili – din Covăsânţ, Şicula şi Almaş, au fost săltați și duși la audieri.

”Este vorba de ridicări de documente, care e o noţiune distinctă de percheziţii, în sensul că procurorii se duc, cer şi instituţiile pun la dispoziţie aceste documente. Pot să confirm că este o acţiune a procurorilor de la Serviciul Teritorial Timişoara care vizează ridicarea documentelor de la trei primării de comune din judeţul Arad”, a declarat Livia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru aradon.ro.

Se pare că procurorii DNA Timişoara au suspiciuni în legătură cu atribuirea unor contracte de către cele trei primării pentru lucrări de infrastructură.

Primarii Teodor Avram (Almaş), Gheorghe Balint (Covăsânţ) şi Aurel Radiţa (Şicula) au fost duşi la sediul DNA Timișoara pentru a fi audiaţi, urmând ca apoi oamenii legii să hotărască dacă vor lua măsuri împotriva celor trei edili după terminarea audierilor.

Foto: aradon.ro

 

Post-ul Descinderi la trei primării din Arad! Edilii, săltați de DNA apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Descinderi la trei primării din Arad! Edilii, săltați de DNA

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Golden State Warriors, la a zecea victorie consecutivă în NBA

Golden State Warriors, la a zecea victorie consecutivă în NBA – Pentru prima oară în istoria sa, echipa Golden State Warriors a câștigat primele 10 meciuri ale sezonului în Campionatul …]

Sport 0 Comentarii

Conceicao, noul tehnician al echipei CFR Cluj. ”Toată suflarea vișine speră în miracole!”

Conceicao, noul tehnician al echipei CFR Cluj. ”Toată suflarea vișine speră în miracole!” – Portughezul Antonio Conceicao este noul antrenor al echipei CFR Cluj, el înlocuindu-l pe Francisc Dican. Tehicianul …]

Sport 0 Comentarii

Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri

Alegeri anticipate în Spania. Regele Felipe al VI-lea a semnat pentru convocarea de noi alegeri – Regele Felipe al VI-lea a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului și convocarea de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*