23 aprilie 2016 Comentarii 0

Descoperire șocantă într-o pădure din Runcu! Bărbat spânzurat și mâncat de animale

Descoperire șocantă într-o pădure din Runcu! Bărbat spânzurat și mâncat de animale

Polițiștii din județul Gorj, cât și sătenii au fost șocați de descoperirea pe care au făcut-o în pădurea din comuna Runcu. Au găsit cadavrul unui bărbat, care era spânzurat și mâncat de animale, imaginea fiind de-a dreptul înfiorătoare.

Potrivit anchetatorilor, victima este un bărbat din comuna Arcani, pe nume Ion Condoiu. Acesta era dat dispărut din ianuarie, după ce a plecat de acasa din decembrie 2015. Potrivit site-ului www.gorj-domino.ro, se pare că acesta s-a sinucis prin spânzurare, iar animalele sălbatice i-au mâncat din picioare.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla ce anume l-a determinat pe bărbat să-și încheie socotelile cu viața într-un mod atât de violent.

Post-ul Descoperire șocantă într-o pădure din Runcu! Bărbat spânzurat și mâncat de animale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Descoperire șocantă într-o pădure din Runcu! Bărbat spânzurat și mâncat de animale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Destin sau pură întâmplare? O brichetă stricată i-a salvat viața unei copile de 15 ani

Destin sau pură întâmplare? O brichetă stricată i-a salvat viața unei copile de 15 ani – O adolescentă, în vârstă de 15 ani, din Zalău a fost la un pas …]

Veteranul driftului din Romania, Marius Mitrache, îşi spune povestea: „Totul a fost o joacă la început”

Veteranul driftului din Romania, Marius Mitrache, îşi spune povestea: „Totul a fost o joacă la început” – Unul dintre cei mai vechi piloţi din România, Marius Mitrache, se pregăteşte pentru …]

Sport 0 Comentarii

Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio

Echipa masculină de sabie a României, în ”sferturi” la CM de la Rio – Echipa masculină de sabie a României s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*