5 mai 2016 Comentarii 0

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

În ciuda faptului că o piesă ”grea”, Miodrag Belodedici, a fost acuzat de viață nesportivă, Steaua 86 a bătut cu 3-2 naționala artiștilor fotbaliști, într-un meci de gală disputat joi seară la Cheile Grădiștei.

Steaua, varianta de aur din 1986, campioana europeană, și-a onorat blazonul după trei decenii! Jucătorii au intrat pe teren în tricouri speciale, albe, inscripționate cu data meciului istoric cu FC Barcelona de la Sevilla (0-0, 2-0 după lovituri de departajare). Iar prezentarea eroilor s-a făcut în stil NBA.

Arbitrul a oprit partida și minutul 1.07, pentru un moment de reculegere în memoria celor care au contribuit la rezultatul de acum 30 de ani.

În fața unei asistențe numeroase în Polivalenta de la Cheile Grădiștei, ”albii” au învins naționala artiștilor. Managerul Helmuth Duckadam a introdus pe teren formula Andrian Bogdan – Bărbulescu, Bumbescu – Tudorel Stoica, Majearu, Pistol. Apoi, Helmi a făcut spectacol pe banca tehnică.

Către Majearu: ”Dă-i Miți, dar nu peste, ca la Sevilla, că atunci ne-ai omorât cu ratările alea două”.
Către Boloni: ”Ăla-i Loți, trage-o pe poartă”.
Către Bărbulescu: ”Ilie, ești daltonist? Că pasezi numai la ei”.
Către Pistol: ”Carabină, te-ai lovit?. Pâi dacă te-ai lovit, ieși afară”.

Replica serii a avut-o Lăcătuș. Accidentat, el e rămas pe bancă, alături de Duckadam și Weiszenbacher: ”Belo, ești moale rău? Ai avut viață nesportivă rău aseară”. Antrenorii de la Sevilla, Emeric Ienei și Puiu Iordănescu au lipsit la sărbătoarea Stelei.

Echipa Stelei a fost întărită cu fii lui Iordănescu, Alex și Andrei, portarul moldovean Andrian Bogdan ori Răzvan Bălan, fiul regretatului Lucian Bălan.

În timp reclamele ce curgeau pe marginea terenului erau inscripționate cu ”30 de ani de la Sevilla”, pe un ecran rulau imagini cu penalty-urile apărate aproape ireal de Duckadam.

Daniel Chiriță a deschis scorul pentru artiști, apoi glorii au revenit miraculos, prin reușitele lui Alex Iordănescu și Gabi Balint. Adrian Enache a egalat, însă Majearu a marcat golul victoriei generație de aur a Stelei.

La final, poze, sute de autografe și interviuri.

 

Post-ul Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Bucurie mare în familia lui Salman Khan! Ce bine îi stă în postura de tătic! Imagine adorabilă

Bucurie mare în familia lui Salman Khan! Ce bine îi stă în postura de tătic! Imagine adorabilă – Salman Khan e în culmea fericirii. Presupusul iubit al româncei Iulia Vântur …]

Sport 0 Comentarii

Promisiunea lui Cioloș pentru mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului

Promisiunea lui Cioloș pentru mamele care primesc indemnizații de creștere a copilului – Premierul Dacian Cioloș a spus că Guvernul va căuta o soluție pentru indemnziația de creștere a copilului, …]

Sport 0 Comentarii

Boya: ”Ekeng mi-a zis că știa că nu va juca”. De ce l-a folosit Rednic?

Boya: ”Ekeng mi-a zis că știa că nu va juca”. De ce l-a folosit Rednic? – Decedat vineri seară, după ce a căzut pe teren în timpul meciului Dinamo – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*