5 mai 2016 Comentarii 0

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

În ciuda faptului că o piesă ”grea”, Miodrag Belodedici, a fost acuzat de viață nesportivă, Steaua 86 a bătut cu 3-2 naționala artiștilor fotbaliști, într-un meci de gală disputat joi seară la Cheile Grădiștei.

Steaua, varianta de aur din 1986, campioana europeană, și-a onorat blazonul după trei decenii! Jucătorii au intrat pe teren în tricouri speciale, albe, inscripționate cu data meciului istoric cu FC Barcelona de la Sevilla (0-0, 2-0 după lovituri de departajare). Iar prezentarea eroilor s-a făcut în stil NBA.

Arbitrul a oprit partida și minutul 1.07, pentru un moment de reculegere în memoria celor care au contribuit la rezultatul de acum 30 de ani.

În fața unei asistențe numeroase în Polivalenta de la Cheile Grădiștei, ”albii” au învins naționala artiștilor. Managerul Helmuth Duckadam a introdus pe teren formula Andrian Bogdan – Bărbulescu, Bumbescu – Tudorel Stoica, Majearu, Pistol. Apoi, Helmi a făcut spectacol pe banca tehnică.

Către Majearu: ”Dă-i Miți, dar nu peste, ca la Sevilla, că atunci ne-ai omorât cu ratările alea două”.
Către Boloni: ”Ăla-i Loți, trage-o pe poartă”.
Către Bărbulescu: ”Ilie, ești daltonist? Că pasezi numai la ei”.
Către Pistol: ”Carabină, te-ai lovit?. Pâi dacă te-ai lovit, ieși afară”.

Replica serii a avut-o Lăcătuș. Accidentat, el e rămas pe bancă, alături de Duckadam și Weiszenbacher: ”Belo, ești moale rău? Ai avut viață nesportivă rău aseară”. Antrenorii de la Sevilla, Emeric Ienei și Puiu Iordănescu au lipsit la sărbătoarea Stelei.

Echipa Stelei a fost întărită cu fii lui Iordănescu, Alex și Andrei, portarul moldovean Andrian Bogdan ori Răzvan Bălan, fiul regretatului Lucian Bălan.

În timp reclamele ce curgeau pe marginea terenului erau inscripționate cu ”30 de ani de la Sevilla”, pe un ecran rulau imagini cu penalty-urile apărate aproape ireal de Duckadam.

Daniel Chiriță a deschis scorul pentru artiști, apoi glorii au revenit miraculos, prin reușitele lui Alex Iordănescu și Gabi Balint. Adrian Enache a egalat, însă Majearu a marcat golul victoriei generație de aur a Stelei.

La final, poze, sute de autografe și interviuri.

 

Post-ul Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Deși Belodedici a fost acuzat de ”viață nesportivă”, Steaua 86 a bătut naționala artiștilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dinamo a depus azi apelul la TAS ca să joace în cupele europene

Dinamo a depus azi apelul la TAS ca să joace în cupele europene – Dinamo vrea în cupele europene și azi a făcut și ultimul pas posibil în această direcție: …]

Sport 0 Comentarii

Liga Europa. O răstoarnă Manchester United pe Liverpool? / PROGRAM & STATISTICĂ

Liga Europa. O răstoarnă Manchester United pe Liverpool? / PROGRAM & STATISTICĂ – LIGA EUROPA – optimile de finală Bayer Leverkusen – Villarrreal (ora 20.00, 0-2) Lazio – Sparta Praga …]

Sport 0 Comentarii

Steaua – Dinamo. Eternul derby se joacă duminică în Sala Polivalentă, în runda a 18-a

Steaua – Dinamo. Eternul derby se joacă duminică în Sala Polivalentă, în runda a 18-a – În Sala Polivalentă din Capitală, duminică, de la ora 20.00, va avea loc al …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*