Detalii din tinerețea lui Kate Middleton: Își arăta fundul băieților care treceau prin dreptul ferestrei sale
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Detalii din tinerețea lui Kate Middleton: Își arăta fundul băieților care treceau prin dreptul ferestrei sale

Detalii din tinerețea lui Kate Middleton: Își arăta fundul băieților care treceau prin dreptul ferestrei sale

În prezent, Kate Middleton are un comportament ireproșabil, demn de o prințesă. Însă, în tinerețe, Ducesa de Cambridge a avut câteva obiceiuri cel puțin bizare, arată o carte despre viața acesteia.

În 1998, când era o elevă la Marlborough College, Kate Middleton ar fi obișnuit să se ducă în dreptul ferestrei sale, de la etajul doi, și să-și arate fundul băieților. Uralele celor care vedeau acest moment ar fi încurajat-o pe actuala Ducesă să transforme acest lucru într-un obicei. Ajunsese să fie mândră de ceea ce face, a povestit o colegă a acesteia, potrivit Daily Mail. Mai mult, ea ar fi fost poreclită “Kate Middlefund”.

În timpul unui an de zile, ea și-a arătat fundul de la geam de aproximativ 90 de ori, a povestit colega ei, potrivit  Ulterior, Kate Middleton a decis că vrea să-l cucerească pe Prințul William. Cei doi s-au cunoscut trei ani mai târziu, în 2001, la colegiul St. Andrews, unde au învățat amândoi.

De fapt, este un lucru știut că actuala Ducesa a ales să urmeze cursurile acestei universități după ce a aflat că acolo va studia și Prințul William. Ea avea o pasiune pentru acesta încă din liceu și chiar ar fi avut un caiet în care ținea mai multe fotografii cu actualul ei soț, scrie în cartea “Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne”, mai transmite Daily Mail. Începuse să urmărescă tot ceea ce Prințul William făcea și să fie foarte atentă la programul acestuia. Citea fiecare ziar și revistă în care apărea vreo informație despre el. “Nu poți să îmi spui ceva despre Prințul William, iar eu să nu știu deja”, i-ar fi spus Kate unei colege.

Deși făcea parte din același cerc de prieteni ca și Prințul William, Kate i-a atras atenția acestuia mai târziu, la un eveniment caritabil, unde a defilat într-o rochie din dantelă, prin care i se vedea lenjeria intimă. “William a aplaudat și a strigat cel mai tare”, și-a amintit o colegă.

În scurt timp, cei doi au început să aibă o relație, lucru care nu a fost tocmai pe placul Camillei. Aceasta s-a plâns de originea simplă a lui Kate Middleton și chiar l-a convins pe prințul Charles să-i spună fiului său să se despartă de actuala Ducesă.
Astfel, în 2007, Prințul William a sunat-o pe Kate și a pus capăt relației de șase ani. După despărțire, Kate a început să iasă tot mai des în oraș, alături de sora sa, Pippa. Arăta mai sexy ca niciodată și chiar ajungea adesea în paginile tabloidelor. Mai mult, Kate nu părerea să sufere și flirta cu alți bărbați.

Kate Middleton, în 2007, după ce s-a despărțit de Prințul William Kate Middleton, în 2007, după ce s-a despărțit de Prințul William Foto: NORTH FOTO

În scurt timp, Prințul William a început să simtă că a greșit teribil când a decis să se despartă de aceasta. După șase săptămâni de la despărțire, el și-a cerut scuze și a convins-o să se împace cu el.  Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton în 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya. Cei doi s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, nunta lor fiind urmărită de întreaga planetă. Costul ceremoniei a fost estimat la 34 de milioane de dolari.

Post-ul Detalii din tinerețea lui Kate Middleton: Își arăta fundul băieților care treceau prin dreptul ferestrei sale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Detalii din tinerețea lui Kate Middleton: Își arăta fundul băieților care treceau prin dreptul ferestrei sale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Polo, turneul preolimpic. Debusolată după ratarea calificării la JO, România a fost surclasată de Canada

Polo, turneul preolimpic. Debusolată după ratarea calificării la JO, România a fost surclasată de Canada – Echipa masculină de polo pe apă a României nu și-a revenit din șocul ratării …]

Sport 0 Comentarii

Gică Hagi și-a făcut echipa ideală în 2015 și le-a spus-o celor de la UEFA. Pe cine a lăudat mai tare, dintre Messi și Ronaldo

Gică Hagi și-a făcut echipa ideală în 2015 și le-a spus-o celor de la UEFA. Pe cine a lăudat mai tare, dintre Messi și Ronaldo – UEFA a prezentat, joi, …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Neagu visează la un nou trofeu al Ligii Campionilor: “Ne pregătim mai dur!”

Cristina Neagu visează la un nou trofeu al Ligii Campionilor: “Ne pregătim mai dur!” – Budugnost Podgorica pare hotărâtă să-şi apere trofeul Ligii Campionilor cucerit, în mai 2015, la Budapesta …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*