Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani
27 iulie 2015 Comentarii 0

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani – Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei.

Bobbi Kristina a fost găsită în cadă, scufundată, pe data de 31 ianuarie, iar de atunci tânăra a fost în comă indusă de medici. Pe 24 iunie, după ce medicii au spus familiei că nu mai există șanse de recuperare, Bobbi Kristina a fost scoasă de pe medicamente.

Conform TMZ, polițiști adună probe pentru a-l incrimina pe iubitul Nick Gordon de crimă, din cauza faptului că atunci când Bobbi Kristina a fost găsită scufundată în apă, pe trupul ei erau vizibile vânătai multiple.

Cazul tinerei este cu atât mai trist cu cât mama ei a murit într-un mod asemănător, fiind găsită înecată în cada dintr-o cameră de hotel, medicii concluzionând că motivul ar fi fost supradoză de stupefiante.

Bobbi Kristina Brown era singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

O nouă profesie, în domeniul sănătății umane, va fi reglementată în România. Actul normativ a fost promulgat

O nouă profesie, în domeniul sănătății umane, va fi reglementată în România. Actul normativ a fost promulgat – Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat luni un act normativ prin intermediul …]

Actualitate 0 Comentarii

Deschiderea anului școlar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Deschiderea anului școlar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia – Deschiderea anului școlar 2015 – 2016 la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia Vineri, 2 octombrie 2015, …]

Actualitate 0 Comentarii

FOTO-VIDEO: Proiectul “Ocupare în mediul rural prin programe integrate”, la final. 240 de persoane din Alba și Hunedoara, pregătite pentru piața muncii

FOTO-VIDEO: Proiectul “Ocupare în mediul rural prin programe integrate”, la final. 240 de persoane din Alba și Hunedoara, pregătite pentru piața muncii – Vineri, 11 decembrie, la Hotel Transilvania din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*