Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani
27 iulie 2015 Comentarii 0

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani

Detalii șocante! Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a murit la vărsta de 22 de ani – Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston şi a artistului Bobby Brown, a murit, duminică, la vârsta de 22 de ani.

„Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în aceste ultime luni”, a anunţat Kristen Foster, purtătoarea de cuvânt a familiei.

Bobbi Kristina a fost găsită în cadă, scufundată, pe data de 31 ianuarie, iar de atunci tânăra a fost în comă indusă de medici. Pe 24 iunie, după ce medicii au spus familiei că nu mai există șanse de recuperare, Bobbi Kristina a fost scoasă de pe medicamente.

Conform TMZ, polițiști adună probe pentru a-l incrimina pe iubitul Nick Gordon de crimă, din cauza faptului că atunci când Bobbi Kristina a fost găsită scufundată în apă, pe trupul ei erau vizibile vânătai multiple.

Cazul tinerei este cu atât mai trist cu cât mama ei a murit într-un mod asemănător, fiind găsită înecată în cada dintr-o cameră de hotel, medicii concluzionând că motivul ar fi fost supradoză de stupefiante.

Bobbi Kristina Brown era singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Indemnizație viageră lunară, de până la 1000 de lei, pentru mamele care au născut mai mulți copii și titlul de ”Mamă eroină”. PROIECT

Indemnizație viageră lunară, de până la 1000 de lei, pentru mamele care au născut mai mulți copii și titlul de ”Mamă eroină”. PROIECT – Un deputat PSD propune indemnizație pe …]

Actualitate 0 Comentarii

Proiect de lege, în ajutorul a 800.000 de familii care nu mai pot să-și plătească ratele la bancă, adoptat de deputați

Proiect de lege, în ajutorul a 800.000 de familii care nu mai pot să-și plătească ratele la bancă, adoptat de deputați – Proiectul de lege privind darea în plată a …]

Actualitate 0 Comentarii

Femeie lovită de tren la Alba Iulia. Victima a supraviețuit și primește îngrijiri

Femeie lovită de tren la Alba Iulia. Victima a supraviețuit și primește îngrijiri – Vineri, în jurul orelor 16.00, o femeie a fost lovită de un tren, între stația CFR …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*