Detalii șocante în cazul crimei de pe Calea Victoriei. I-a înfipt cuțitul în frunte!
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Detalii șocante în cazul crimei de pe Calea Victoriei. I-a înfipt cuțitul în frunte!

Detalii șocante în cazul crimei de pe Calea Victoriei. I-a înfipt cuțitul în frunte!

Viața unei femei în vârstă de 38 de ani a fost curmată brutal, ieri, în Joia Mare, de un individ care nu a suportat ideea despărțirii de cea care nu-l mai voia alături de ea. Loredana Ivan și-a găsit sfârșitul sub o ploaie de lovituri de cuțit. Tiberiu Radu (42 de ani) a lovit cu atâta ură, încât a înfipt cuțitul până și în fruntea femeii pentru care făcuse o obsesie bolnăvicioasă.

Loredana și Tiberiu, amândoi părinți ai unor copii din relații anterioare – ea mamă de băiețel, el tată de fetiță -, au încercat, în urmă cu șase-șapte luni, să-și refacă viețile într-un cuplu ce, la început, părea destul de bine închegat. Treptat, însă, femeia a realizat că Tiberiu este un individ care nu prea ar mai avea ce căuta în viața ei. Gelos din cale-afară, ba chiar obsedat de prezența ei, bărbatul începuse să o urmărească pas cu pas, să îi ceară socoteală pentru fiecare minut. Și, spun apro­piații, individul avea timp suficient, pentru că nu se îndeletnicea cu nimic. Așa, paradisul celor doi s-a transformat destul de repede într-un coșmar pentru Loredana, iar relația, și așa scurtă, a început să fie una presărată cu separări temporare – perioade în care Loredana se refugia la părinții ei- , cu certuri violente în care femeia încerca să-și re­câștige libertatea și să iasă de sub controlul absolut al lui Tiberiu, care o pândea ore întregi la ușa magazinului unde lucra, dar și cu amenințări de tot felul. Chiar și cu moartea.

ANGE2120

Nu a solicitat ordin de protecție

“Te ucid! Îți scot ficații”, erau amenin­țările pe care Loredana le auzea fie în casă, fie pe stradă, unde individul o acosta frecvent. Terorizată, Loredana a depus, acum aproape două luni, spun surse judiciare, o reclamație la Secția 1, pentru hărțuire. “Victimei i s-a spus că poate solicita ordin de protecție, dar a refuzat”, ne-au dezvăluit aceleași surse. În plus, există informații că Loredana ar mai fi depus și alte asemenea plângeri la secția de cartier, unde își are domiciliul, dar cărora, însă, nu li s-ar fi dat importanța cuvenită. Ancheta în acest caz va lămuri acest aspect.

Colega victimei s-a ascuns

Episodul tragic de ieri dimineață, consumat într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei al cărei patron este Alina Măgureanu, este ultimul act al unei relații pline de violențe de tot felul și amenințări dure, traumatizante pentru Loredana. Tiberiu Ra­du a făcut pasul de la amenințări la o crimă oribilă, care s-a consumat în spatele tejghelelor magazinului, pe un hol în care Loredana și-a căutat dis­perată refugiul. Puțin după ora 9.30, bărbatul părăsit intră în magazin înarmat cu un cuțit de bucătărie. Loredana îl vede, intuiește că și-ar putea trăi ultimele clipe de viață și încearcă să se adăpostească în toaletă. Însă criminalul o ajunge rapid din urmă și o atacă cu o brutalitate ieșită din comun. Femeia țipă, cere îndurare, dar asasinul este dezlăn­țuit. Lovește orbește trupul deja inert. Ploaia de lovituri țin­tește pieptul, gâtul, dar și fruntea femeii în care, cu barbarie, asasinul îi înfige cu­țitul. Medicii SMURD care au încercat să o readucă la viață au numărat pe trupul victimei peste zece răni, dar cea care i-a provocat moartea va fi stabilită la autopsia ce va avea loc astăzi la IML “Mina Minovici”. Apoi, ucigașul lasă cuțitul lângă cadavru și pleacă liniștit pe stradă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dintr-o că­mă­ruță a magazinului, o colegă de serviciu a Loredanei a auzit îngrozită tot ce s-a întâmplat. Femeia a apucat să intre acolo și să se baricadeze. Dacă i-ar fi ieșit în cale ucigașului dezlăn­țuit, poate că acum am fi vorbit de un dublu asasinat.

CRIMINAL.00_17_15_21.Still001

Prins printre gură-cască

La câteva ore de la crimă, Tiberiu se a­­mestecă în mulți­mea de ziariști, poli­țiști și gură-cască a­­flați în jurul magazinului unde s-a consumat tragedia. Ascultă tot ce se vorbeș­te. Ba chiar se implică în conversații. Încearcă, probabil, să găsească o soluție de scăpare înarmân­du-se cu in­formații. Un polițist îl recunoaște, se a­­runcă asupra lui și îl pune la pământ. Încătușat, asasinul Tiberiu Radu este dus la audieri. Indiferent de ce va spune, indiferent cum va motiva oroarea comisă, va înfunda pușcăria pentru crima abominabilă din Joia Mare căreia i-a căzut victimă femeia care l-a părăsit.

Ucigașul, pacient la psihiatrie

La începuturile relației cu Loredana Ivan, cel care i-a luat viața femeii a fost pacientul Spitalului Obregia, din Capitală. Timp de două săptămâni, în perioada octombrie-noiembrie 2015, Tiberiu Radu a fost internat la psihiatrie, după ce ar fi încercat să se sinucidă. Atunci, cea care l-a repus pe picioare cu sprijin moral a fost… Loredana, femeia pe care el a măcelărit-o fără milă!

Post-ul Detalii șocante în cazul crimei de pe Calea Victoriei. I-a înfipt cuțitul în frunte! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Detalii șocante în cazul crimei de pe Calea Victoriei. I-a înfipt cuțitul în frunte!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pițurcă l-a ratat pe Dragoș Grigore. Fundașul și-a prelungit contractul în Qatar

Pițurcă l-a ratat pe Dragoș Grigore. Fundașul și-a prelungit contractul în Qatar – Dorit de Victor Pițurcă la Al Ittihad, internaționalul Dragoș Grigore și-a prelungit contractul cu formația Al Sailiya …]

Sport 0 Comentarii

Burleanu se laudă cu bilanţul pe 2015, în care tricolorii n-au reuşit să bată decât naţionala din Feroe!

Burleanu se laudă cu bilanţul pe 2015, în care tricolorii n-au reuşit să bată decât naţionala din Feroe! – Naţionala României şi-a aflat adversarele din grupa de la turneul final …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, etapa a 2-a, play-out: Concordia Chiajna – CSU Craiova (ora 18.00, Digi, Dolce, Look)

Liga 1, etapa a 2-a, play-out: Concordia Chiajna – CSU Craiova (ora 18.00, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 Concordia Chiajna – CS Universitatea Craiova 0-0 / LIVE (ora 18.00) Concordia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*