8 mai 2016 Comentarii 0

Diana Dumitrescu a făcut senzație într-o rochie purtată de mama sa în urmă cu 30 de ani. „Îmi place să îmi bag nasul în șifonierul ei”

Diana Dumitrescu a făcut senzație într-o rochie purtată de mama sa în urmă cu 30 de ani. „Îmi place să îmi bag nasul în șifonierul ei”

Diana Dumitrescu a recunoscut pentru prima dată care este primul lucru pe care îl face atunci când ajunge în casa părinților ei.  De Paște, când a mers în vizită la familia ei, actrița a cotrobăit în șifonerul mamei sale și le-a arătat tuturor cum o ținută purtată în urmă cu 30 de ani, poate fi actuală și în zilele noastre. Vedeta a făcut senzație într-o rochie stil cămașă.  Întreaga poveste a fost spusă de aceasta pe blogul personal.

„De fiecare dată când mă duc acasă și îmi văd familia, mă copleșesc amintirile. Dupa ore de stat la povesti cu surorile mele și mama, am un obicei. Mă duc în dormitorul părintilor ăi îmi bag nasul în șifonierul mamei. Când era de varsta mea, mama avea deja 3 copii, dar arăta impecabil. Gene bune! Pe lângă asta, tata, lucrand pe vapor îi aducea mereu haine mamei. Ba din Italia, ba Spania, oricum, mama era mereu îmbrăcată parca din „Nekermann” (asta era pe atunci un fel de Vogue din ziua de azi, dacă puneai mana pe ea…erai tare). Pe lângă că avea un sifonier de exceptie, pentru ca bunica mea era croitoreasa și îi și făcea foarte multe lucruri frumoase după modelele din reviste, mama a știut întotdeauna cum să aibă grija de hainele ei. A respectat întotdeauna moda si ce inseamna ea. Asta poate și pentru ca a fost model pentru o scurta perioada, pe la 18-19 ani, după ce a renunțat la gimnastica. Sport pe care l-a practicat de performanță.  Ei bine, voiam să vaăarat cum arată o rochie stil cămață acum aproximativ 30 de ani, și cat de actuală poate fi azi”,  a scris Diana Dumitrescu pe blog.

Post-ul Diana Dumitrescu a făcut senzație într-o rochie purtată de mama sa în urmă cu 30 de ani. „Îmi place să îmi bag nasul în șifonierul ei” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Diana Dumitrescu a făcut senzație într-o rochie purtată de mama sa în urmă cu 30 de ani. „Îmi place să îmi bag nasul în șifonierul ei”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pelerinaj la DIICOT, în dosarul de delapidare de 1.000.000 $ de la FRF, în mandatul lui Mircea Sandu. Ștefan Stana, Dumitru Costin – audiați. Urmează Cristi Borcea, care vine direct din pușcărie

Pelerinaj la DIICOT, în dosarul de delapidare de 1.000.000 $ de la FRF, în mandatul lui Mircea Sandu. Ștefan Stana, Dumitru Costin – audiați. Urmează Cristi Borcea, care vine direct …]

Sport 0 Comentarii

Kickboxing şi MMA pe 16 şi 19 octombrie. Luptă dreaptă în ograda lui Iohannis / GALERIE FOTO

Kickboxing şi MMA pe 16 şi 19 octombrie. Luptă dreaptă în ograda lui Iohannis / GALERIE FOTO – Orașul Sibiu, fosta capitală europeană a culturii în 2007, se transformă în …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, prins la pariuri! ^Flavius Stoican, antrenorul care l-a adus pe atacant la Voluntari: ”A fost dat afară? Chiar a fost acolo?”

Mihai Costea, prins la pariuri! ^Flavius Stoican, antrenorul care l-a adus pe atacant la Voluntari: ”A fost dat afară? Chiar a fost acolo?” – Dezvăluirile din Libertatea & SportNews i-au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*