Din categoria „în Bucuresti cresc plante ucigaşe”: Copacii acoperă indicatoarele rutiere!
22 aprilie 2016 Comentarii 0

Din categoria „în Bucuresti cresc plante ucigaşe”: Copacii acoperă indicatoarele rutiere!

Din categoria „în Bucuresti cresc plante ucigaşe”: Copacii acoperă indicatoarele rutiere!

În fiecare primărvară şoferii bucureştenii se confruntă cu ”războiul clorofilei”: frunzele acoperă indicatoarele rutiere. Cel mai periculoase zone sunt cele în care sunt acoperite indicatoarele pentru treceri de pietoni!

Aşa arată o trecere de pietoni pe Şoseua Pantelimon

Aşa arată o trecere de pietoni pe Şoseua Pantelimon

 

Trecere de pietoni pe Strada Teiul Doamnei

Trecere de pietoni pe Strada Teiul Doamnei

Situaţia conducătorului auto prin Capitală, primăvara, când clorofila, de un verde crud, a dat viaţă copacilor de lângă drum: şoferul se uită cu un ochi la gropile din carosabil, cu unul la trafic… şi iar mai trebui un ochi pentru trotuar, să nu se trezească cu pietonul pe parbriz! Indicatoarele rutiere sunt acoperite de crengi, marcajele pentru zebră sunt şterse – reamintim că nu sunt semnate încă contractele multianule pentru întreţinerea străzilor din Bucureşti – iar maşinile sunt parcate exact în faţa trecerile de pietoni. În aceste condiţii, cum să vadă şoferul din trafic pe cei care vor să traverseze?

”Săptămâna viitoare va începe toaletarea copacilor din Bucureşti, în primul rând pe marile artere”, ne-a spus Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Post-ul Din categoria „în Bucuresti cresc plante ucigaşe”: Copacii acoperă indicatoarele rutiere! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Din categoria „în Bucuresti cresc plante ucigaşe”: Copacii acoperă indicatoarele rutiere!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atac la Marc: ”Nu există conflict între el şi Marica. ^E ca şi cum un jucător din liga a doua română ar intra în conflict cu Messi, de la Barcelona”

Atac la Marc: ”Nu există conflict între el şi Marica. ^E ca şi cum un jucător din liga a doua română ar intra în conflict cu Messi, de la Barcelona” …]

Sport 0 Comentarii

A început Raliul Dakar: programul şi traseul celebrei competiţii

A început Raliul Dakar: programul şi traseul celebrei competiţii – Raliul auto-moto Dakar 2016, care a început sâmbătă la Buenos Aires și se va încheia pe 16 ianuarie tot în …]

Sport 0 Comentarii

Sneijder și-a băgat fiul în Cupa Campionilor Europeni! / VIDEO

Sneijder și-a băgat fiul în Cupa Campionilor Europeni! / VIDEO – Wesley Sneijder, mijlocașul echipei turc de fotbal Galatasaray Istanbul, a postat un video pe contul de Instagram în care …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*