16 aprilie 2016 Comentarii 0

Discursul lui Șumudică: ”M-am săturat să existe doar Steaua, să profite și când nu merită!”

Discursul lui Șumudică: ”M-am săturat să existe doar Steaua, să profite și când nu merită!”

Astra a învins Steaua cu 2-0 și este aproape noua campioană a Ligii 1 la fotbal. Pentru astrali a fost o zi plină. Mai întâi, patronul Ioan Niculae i-a sunat din închisoare și le-a promis o primă consistentă. Marius Șumudică a lucrat și el la psihicul jucătorilor, cu un discurs motivațional. Iată câteva pasaje din această „compunere” a lui Marius Ninel Șumudică:

„Eu unul m-am săturat să existe doar ei, să profite doar ei, chiar și când nu merită. Acum vor banii din Champions League. Nu-i merită! E un sezon pe care l-au pierdut. E al nostru. Urmează 90 de minute decisive, să le stingem lumina! Să se mai audă doar muzica aleasă de Nico și să-i cântăm lui Budi «Campionii, campionii»!

Să urlăm de fericire și să mergem în Champions! Noi suntem cei mai buni, să le arătăm! Nu ies de pe teren învins azi. Vreau să plâng cu voi în brate în vestiar. Haideți s-o terminăm în seara asta. Învingătorii iau tot! Luați ceva ce e al vostru! Deja ați câștigat sezonul”.

Post-ul Discursul lui Șumudică: ”M-am săturat să existe doar Steaua, să profite și când nu merită!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Discursul lui Șumudică: ”M-am săturat să existe doar Steaua, să profite și când nu merită!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Spania – 28. Real Madrid are ”amical” cu Celta Vigo / LIVESCORE

Spania – 28. Real Madrid are ”amical” cu Celta Vigo / LIVESCORE – SPANIA – 28 Sâmbătă Real Madrid – Celta Vigo (ora 17.00) Villarreal – Las Palmas (ora 19.15) …]

Sport 0 Comentarii

Patru echipe masculine de volei joacă miercuri şi joi în Europa. Rezultate

Patru echipe masculine de volei joacă miercuri şi joi în Europa. Rezultate – La mijlocul acestei săptămâni, patru echipe masculine de volei din România vor juca în Cupele Europene la …]

Sport 0 Comentarii

Celtic face legea în Scoţia. Al cincilea titlu consecutiv pentru echipa din Glasgow

Celtic face legea în Scoţia. Al cincilea titlu consecutiv pentru echipa din Glasgow – Celtic Glasgow și-a adjudecat al 5-lea titlu consecutiv de campioană de fotbal a Scoției, al 47-lea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*