29 aprilie 2016 Comentarii 0

Doi bărbați inculpați pentru că l-au ajutat cu bani pe bărbatul cu pălărie de la atacurile din Bruxelles

Doi bărbați inculpați pentru că l-au ajutat cu bani pe bărbatul cu pălărie de la atacurile din Bruxelles

Doi bărbați au fost aduși vineri în fața instanței britanice și inculpați pentru că i-au dat bani „bărbatului cu pălărie” de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, belgo-marocanul Mohamed Abrini, potrivit BBC News.

 

Britanicul Mohammed Ali Ahmed, de 26 de ani, și belgianul Zakaria Boufassil, de 26 de ani, din Birmingham, sunt acuzați că l-au ajutat financiar pe Abrini, dându-i de 3.000 de lire sterline, în iulie anul trecut, când acesta a fost în Birmingham.
O a treia persoană, Soumaya Boufassil, de 29 de ani, a fost și ea inculpată vineri de tribunalul din Westminster pentru adunarea de fonduri destinate terorismului. Cei trei au apărut în fața tribunalului din Westminster, la Londra, după ce au fost arestați la 15 aprilie împreună cu alte trei persoane în cadrul unei anchete desfășurate de unitatea antiterorism a poliției din West Midlands.

Mohamed Abrini, de 31 de ani, arestat la 9 aprilie, a fost inculpat, de asemenea, pentru implicarea sa în atentatele de la Bruxelles și Paris. El a recunoscut că este omul cu pălărie care i-a însoțit pe cei doi kamikaze care s-au aruncat în aer la 22 martie pe aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem provocând moartea a 32 de persoane. De asemenea, el este suspectat că ar fi asigurat partea de logistică pentru atacurile de la Paris de la 13 noiembrie.

Post-ul Doi bărbați inculpați pentru că l-au ajutat cu bani pe bărbatul cu pălărie de la atacurile din Bruxelles apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doi bărbați inculpați pentru că l-au ajutat cu bani pe bărbatul cu pălărie de la atacurile din Bruxelles

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei

Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei – Un bărbat de 46 de ani din Austria a fost arestat, după …]

Sport 0 Comentarii

Al treilea luptător român calificat la Olimpiada de la Rio

Al treilea luptător român calificat la Olimpiada de la Rio – Sportivul român Ion Iulian Panait a câștigat categoria 66 kg (greco-romane), vineri, la turneul preolimpic de la Ulan Bator …]

Sport 0 Comentarii

Angelique Kerber vrea să iasă din criză cu metoda aplicată de Simona Halep

Angelique Kerber vrea să iasă din criză cu metoda aplicată de Simona Halep – Jucătoarea de tenis Angelique Kerber (28 de ani, locul 2 WTA) a intrat într-o prelungită criză …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*