Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii constănţeni
28 iulie 2015 Comentarii 0

Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii constănţeni

Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii constănţeni – Doi bărbaţi au fost prinşi, în localităţile lor de domiciliu, de către poliţiştii constănţeni, după ce pe numele lor au fost emise mandate europene de arestare de către instanţe din Italia şi Germania, pentru fapte penale comise pe teritoriul acestor state.

Ştefan Apăstăl, de 36 de ani, din satul Dorobanţu, avea un mandat european de arestare emis, la data de 9 iunie, de Tribunalul din Ragusa – Italia, pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi furt calificat, conform Poliţiei Judeţene Constanţa.

Gică Măxineanu, în vârstă de 46 de ani, din comuna Cumpăna, pe numele căruia Tribunalul din Tiergarten – Germania a emis, în 6 noiembrie 2014, un mandat european de arestare pentru furt calificat prin efracţie a fost și el prins de polițiști. În luna februarie a anului trecut, Măxineanu ar fi sustras dintr-o locuinţă bijuterii şi aparatură electronică în valoare de 70.000 de euro.â

Ştefan Apăstăl şi Gică Măxineanu au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, și urmează să fie prezentaţi instanţei pentru confirmarea mandatelor de arestare emise pe numele lor.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Beyonce îsi dezamăgește fanii

Beyonce îsi dezamăgește fanii – Știrea cum că, Beyonce are „un anunț important” de făcut în cadrul interviului cu Good Morning America, a pus fanii pe jar. Fanii cântareței se asteptau la o dezvăluire de proporții mari din partea acesteia, precum o a doua sarcină sau un nou turneu mondial.

În cadrul interviului de marți dimineața, Beyonce anuntă că… este vegană. Cantareața susține că acest stil de viața este foarte benefic pentru silueta sa, dar și pentru felul în care îi arată pielea, observând schimbări bune în tonusul și claritatea tenului.

Editorial 0 Comentarii

Marius Moga s-a căsătorit!

Marius Moga s-a căsătorit – Cântărețul Marius Moga s-a căsătorit cu jurnalista Bianca Lapuște, sâmbătă, pe 4 iulie. Evenimentul a avut loc la Alba Iulia, locul unde s-a născut compozitorul. Petrecerea …]

Editorial 0 Comentarii

PNL încearcă demiterea guvernului Ponta! Liberalii depun astăzi moţiunea de cenzură

PNL încearcă demiterea guvernului Ponta! Liberalii depun astăzi moţiunea de cenzură – Documentul prin care cei de la  PNL  vor să îl demită pe Victor Ponta, va fi depus astăzi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*