13 aprilie 2016 Comentarii 0

Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

Doi elevi de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu au filmaţi pe holurile şcolii, în timp ce-şi împărţeau pumni şi picioare.

Cei doi elevi se iau la bătaie pe holurile şcolii, sub privirile altor colegi care nu intervin pentru a-i despărţi, ba chiar îi încurajează.

La un moment dat, unul dintre elevi ia o mătură şi începe să-l lovească pe celălalt, totul fiinf filmat cu un telefon mobil.

Conducerea instituției de învățământ analizează acest caz, însă elevii ar putea scăpa doar cu scăderea notei la purtare, pentru că legea nu permite deocamdată exmatricularea.

<iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/mpVLH2J5-lk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Romică Surdu îl dă în judecată pe Cristi Bud, fostul lui coleg

Romică Surdu îl dă în judecată pe Cristi Bud, fostul lui coleg – Romeo Surdu şi Cristi Bud au fost colegi la Milsami Orhei, dar acum nu-şi mai vorbesc. Mai …]

Sport 0 Comentarii

Locul 3 pentru spadasina Ana-Maria Popescu la Cupa Mondială de la Barcelona

Locul 3 pentru spadasina Ana-Maria Popescu la Cupa Mondială de la Barcelona – Scrimera română Ana-Maria Popescu (fostă Brânză) a ocupat locul al treilea la etapa de Cupă Mondială feminină …]

Sport 0 Comentarii

Spania a cucerit pentru a treia oară titul european la baschet masculin / GALERIE FOTO&VIDEO

Spania a cucerit pentru a treia oară titul european la baschet masculin / GALERIE FOTO&VIDEO – Selecţionata Spaniei a câştigat cel de-al treilea titlu de campioană a Europei la baschet …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*