13 aprilie 2016 Comentarii 0

Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

Doi elevi de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu au filmaţi pe holurile şcolii, în timp ce-şi împărţeau pumni şi picioare.

Cei doi elevi se iau la bătaie pe holurile şcolii, sub privirile altor colegi care nu intervin pentru a-i despărţi, ba chiar îi încurajează.

La un moment dat, unul dintre elevi ia o mătură şi începe să-l lovească pe celălalt, totul fiinf filmat cu un telefon mobil.

Conducerea instituției de învățământ analizează acest caz, însă elevii ar putea scăpa doar cu scăderea notei la purtare, pentru că legea nu permite deocamdată exmatricularea.

<iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/mpVLH2J5-lk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doi elevi ai unui liceu din Gorj, filmați în timp ce se bat sub privirile colegilor | VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Astra a mai luat un jucător fost la Petrolul. După Teixeira şi Geraldo, a venit Boudjemaa

Astra a mai luat un jucător fost la Petrolul. După Teixeira şi Geraldo, a venit Boudjemaa – Aflată pe primul loc în clasamentul Ligii 1 după terminrea sezonului de toamnă, …]

Sport 0 Comentarii

Mezelul, produsul preferat al românilor, după pâine

Mezelul, produsul preferat al românilor, după pâine – Nouă din zece români mâncau mezeluri, în 2014, iar numărul acestora a scăzut la opt din zece, în 2015, se arată într-un …]

Sport 0 Comentarii

FR Handbal a renunţat la ideea retragerii tricoului cu număr de la națională

FR Handbal a renunţat la ideea retragerii tricoului cu număr de la națională – FR Handbal a anunţat că tricoul cu numărul 10 al fostului internaţional Gheorghe Gruia, decedat în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*