23 aprilie 2016 Comentarii 0

Doi israelieni, studenți la medicină la Iași, au murit într-un accident rutier în România

Doi israelieni, studenți la medicină la Iași, au murit într-un accident rutier în România

Doi studenţi israelieni la medicină  au murit într-un accident rutier produs sâmbătă în România, anunţă ziarul The Jerusalem Post, precizând că circumstanțile morții lor sunt încă necunoscute. 

Unul dintre studenţii decedaţi avea 23 de ani și era originar din localitatea Lod, situată la periferia oraşului Tel Aviv, iar celălalt avea 24  de ani din comunitatea de beduini Rahat, din sudul Israelului, informează site-ul de ştiri Time of Israel.

Cei doi erau studenți la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și au murit în urma unui accident de  mașină, în orașul Piatra Neamț, în timp ce se întorceau acasă de la un examen. Familiile celor două persoane decedate au fost informate şi sunt în drum spre România, unde vor fi preluate de reprezentanţii Consulatului israelian din Bucureşti.

„Visul lui era să studieze medicina, să termine facultatea și să se întoarcă în Israel pentru a-și ajuta societatea, însă a avut loc acest accident. Nu știm detaliile exacte”, a declarat tatăl unuia dintre tineri pentru www.israelnationalnews.com. În familia celuilat student tragedia este și mai mare, având în vedere că și fratele acestuia a murit în urma cu patru luni, după ce s-a înecat într-o piscină, iar nepoții lui au murit într-un incendiu în Rahat, în urmă cu câteva luni.

Autorităţile din România cercetează circumstanţele producerii accidentului rutier, anunţă ziarul Times of Israel, fără a oferi detalii.

 

Post-ul Doi israelieni, studenți la medicină la Iași, au murit într-un accident rutier în România apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doi israelieni, studenți la medicină la Iași, au murit într-un accident rutier în România

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Meciul Steaua – Rapid, din ”sferturile” Cupei UEFA 2006, ar putea fi reeditat

Meciul Steaua – Rapid, din ”sferturile” Cupei UEFA 2006, ar putea fi reeditat – Meciul de fotbal Rapid – Steaua din sferturile de finală ale Cupei UEFA din 2006 ar …]

Sport 0 Comentarii

Finala de la Wuhan / Begu și Niculescu dau peste cele mai în formă jucătoare de dublu ale momentului / GALERIE FOTO

Finala de la Wuhan / Begu și Niculescu dau peste cele mai în formă jucătoare de dublu ale momentului / GALERIE FOTO – Calificate în finala probei de dublu la …]

Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”

Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show” – Kim Kardashian a reușit să-i înfurieze pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*