Doliu în lumea filmului! A murit o actriță celebră
12 mai 2016 Comentarii 0

Doliu în lumea filmului! A murit o actriță celebră

Doliu în lumea filmului! A murit o actriță celebră

Tonita Castro, vedetă radio și actriță în mai multe seriale celebre, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani după o luptă necruțătoare cu cancerul la stomac.

 

Actrița latino a venit în SUA din Mexic la sfârșitul anilor `70 și și-a început cariera în showbiz la radio. În 2005, a părăsit radioul pentru a urma o carieră în actorie. În scurt timp a devenit celebră pentur serialele de succes precum „Go On”, ”Dads”, ”The Grinder”, ”Life in Pieces”, „Funny People” sau Imagine That”, jucând alături de actori mari ca Adam Sandler sau Matthew Perry.

 

tonitacastronbc

 

„Avea un adevărat dar al comediei. Făcea glume despre orice. Am întrebat-o dacă are emoții când lucrează cu oameni ca Perry sau Adam Sandler, dar avea nervi de oțel.”, a declarat Nikkolas Rey, agentul ei de 10 ani pentru „The Hollywood Reporter”.

Aceasta a murit duminică, chiar de Ziua Mamei la americani, după o luptă necruțătoare cu cancerul la stomac.

Post-ul Doliu în lumea filmului! A murit o actriță celebră apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doliu în lumea filmului! A murit o actriță celebră

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis” – Emiliam Hulubei, șeful AFAN, a anunțat …]

Sport 0 Comentarii

Ofertă colosală pentru trei din vedetele Astrei. Cât oferă Steaua lui Gigi Becali

Ofertă colosală pentru trei din vedetele Astrei. Cât oferă Steaua lui Gigi Becali – Steaua nu se joacă! Patronul Gigi Becali vrea să se întărească serios în pauza de iarnă, …]

Sport 0 Comentarii

Bărbatul taur îndrăgostit: caracteristici și defecte

Bărbatul taur îndrăgostit: caracteristici și defecte – Bărbatul taur este o fiinţă destul de complexă, pasional şi casnic, leneş şi activ, o creatură controversată şi versatilă în dragoste. Vezi ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*