19 aprilie 2016 Comentarii 0

Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion!

Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion!

Reporterul Allen Adonis, în vârstă de 44 de ani,  s-a stins din viaţă în urma unui accident cumplit, petrecut chiar lângă sediul NBC din Namibia, acolo unde jurnalistul avea locul de muncă. Colegii acestuia au făcut anunţul trist.

Maşina pe care o conducea Allen Adonis, un Volkswagen Golf, a intrat în coliziune frontală cu un camion, după ce nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri, scrie Romania tv. Accidentul a avut loc la ora locală 05.30 (ora 03.30 ora României). Allen Adonis era căsătorit şi avea doi gemeni de 13 ani.

 

Post-ul Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Doliu în televiziune! Un cunoscut jurnalist a murit! Maşina lui s-a izbit violent de un camion!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Constantin Budescu s-a transferat în China pentru binele Astrei Giurgiu

Constantin Budescu s-a transferat în China pentru binele Astrei Giurgiu – Constantin Budescu, unul dintre cei mai importanți jucători ai Astrei Giurgiu în prima parte a sezonului, a fost vândut …]

Sport 0 Comentarii

O fostă campioană olimpică a fost arestată! A condus în stare de ebrietate

O fostă campioană olimpică a fost arestată! A condus în stare de ebrietate – Dublă campioană olimpică cu naţionala feminină de fotbal a Statelor Unite la Atena 2004 şi la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*